Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanna Nielsen fick avbryta – efter händelsen med sonen Gibson

13 dec, 2023, 16:00 

Sanna Nielsen berättar nu varför hon inte gör någon julshow i år.

Annons

När det råder juletider är det inte helt ovanligt att Sanna Nielsen befinner sig på de svenska vägarna, redo att riva av en julshow och underhålla den publik som uppskattar artisten så.

Sanna Nielsens beslut om sonen Gibson – i ”Allsången”Brand logo
Sanna Nielsens beslut om sonen Gibson – i ”Allsången”

Förra året såg vi henne i Min Sanna Jul, där schlagerveteranen bjöd på en härligt färgsprakande julshow och ett besök i Norrköping som gick snett.

"Den här gigkvällen lär jag sent glömma… För första gången har jag showat med skorna på fel fot. Det var lite trångt, men jag märkte inte det förrän jag tog av mig de på scen”, skrev hon på Instagram.

Sanna Nielsen
Sanna Nielsen med Min Sanna Jul förra året.

Sanna Nielsens beslut för sonen Gibson

Den här julen blir det dock ingen turnébuss. Sanna Nielsen har bestämt sig för att inte ha någon julshow i år, eftersom det är lite saker med sonen Gibson, 2, som behöver prioriteras.

Annons

I en intervju med Hänt berättar artisten att Gibson precis börjat förskolan och att hon blivit varnad av andra föräldrar att är en tid då det kan hända en hel del saker på sjukdomsfronten.

– Jag jobbar ändå, jag gör konserter på konserthuset här hela veckan som är men vi valde att...det är av en ganska enkel anledning. Nämligen att vi skolade in Gibson på förskolan i höstas och då tänkte vi av erfarenhet av andra kollegor som har gjort det i juletid så blir man oftast sjuk och behöver ställa in någonting, säger Sanna Nielsen.

Sanna Nielsen: ”Slutar inte”

Och det visade sig att Sanna och sambon Joakim Ramsell fattat ett bra beslut. Det har nämligen visat sig att familjen blivit lite sjuka under tiden som Gibson skolats in.

– Det är väl som alla andra förskoleföräldrar, man är förkyld om och om igen. Det slutar liksom inte men nu tror jag vi är starkare än någonsin, säger Sanna och berättar att sonen trivs superbra på förskolan.

– Det är jättespännande såklart, han har så roligt, han får nya kompisar och vi får träffa nya föräldrar och andra barn. Det är jätteroligt att se vilken utveckling det är och hur stor han blir. Det går fort, det gör det.

Sanna Nielsen och Joakim Ramsell
Sanna Nielsen och Joakim Ramsell.

Foto: TT

Annons