Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanna Nielsen och Joakim Ramsell har bestämt sig – lämnar Sverige efter Allsång på Skansen

01 jun, 2022, 15:00 

Nu delar hon med sig av planerna.

Annons
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrarBrand logo
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

Sanna Nielsen har ingen ledighet att se framemot när det vankas sommar och sol. Istället för ett tomt ekande semesterschema, kan man gissa att hennes är mer fullproppat än någonsin. Sommar betyder ju såklart Allsång på Skansen-premiär!

Men vid sidan av Allsången har Sanna och maken Joakim andra tankar på agendan. Nu väljer hon att dela med sig av framtidsplanerna, när säsongen är slut.

Håller sonen privat

Man kan lugnt säga att Sanna Nielsen har en hektisk period framför sig. Förutom att sommaren är då hon kanske jobbar som allra mest, är hon också nybliven mamma till sonen Gibson.

Han kom till världen i slutet av förra året, så Sanna har fullt upp med en liten småtting hemma. Men Allsången rullar på som den ska – förra säsongen ledde hon ju till och med den höggravid!

För den som hoppats på att få se lilla Gibson framför Sollidenscenen på Skansen, är det bäst att hoppas på något annat. Sanna och maken Joakim har nämligen fattat ett gemensamt beslut att inte visa upp sonen och göra honom offentlig, tills han själv kan välja om det är det han vill.

Annons

– Under ”Allsången” kommer Gibson få titta på djuren, åka tuff-tuff-tåg eller käka. Han kommer ha det så himla mysigt och kolla på när mamma jobbar, men han kommer aldrig sitta i publiken och vara offentlig. Det är för hans skull. Han får välja själv sedan. Jag skriver gärna om honom, men vill hålla honom privat så länge det går, säger Sanna Nielsen till Amelia.

"Hög solskyddsfaktor"

Det är inte konstigt att Sanna längtar efter lite välbehövd vila, och nu berättar hon hur semesterplanerna efter Allsång på Skansen-säsongen är slut ser ut.

– Det finns faktiskt en målbild. Det blir en semester med familjen, berättar hon i P4 Extra ”Gästen” som leds av Titti Shultz.

Exakt vart det bär åt håller hon hemligt, eller så är resan helt enkelt inte bokad än, men en sak är säker – det behövs hög solskyddsfaktor på resmålet.

Så härligt för familjen att få åka på en första semester tillsammans, men innan dess längtar vi efter att få se Sanna i rutan hela sommaren!

Foto: TT

Annons