Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanna Nielsen oigenkännlig i nya videon – chockar följarna

04 jan, 2023, 15:30 

Sanna Nielsen älskar verkligen att gå in i en ny roll!

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Sanna Nielsens och Joakims familjelycka: "Vi längtar"Brand logo
Sanna Nielsens och Joakims familjelycka: "Vi längtar"

Sanna Nielsen är en av Sveriges mest hyllade artister men hennes talanger är inte begränsade till enbart sång inte! Hon har genom åren visat att hon är en fena på att båda programleda, skådespela och har en rejäl dos humor.

När hennes nästa projekt står för dörren krävs det såklart vissa förberedelser. En ny video som Sanna har lagt ut på sin Instagram chockar följarna, som aldrig sett hennes så förut!

Vi får nämligen se Sanna testa tre olika peruker för sin roll som den amerikanska komikerlegendaren Fanny Brice. Det är Malmö Opera som sätter upp musikalen vid namn Fanny Girl, som följer multitalangen Fannys karriär i New York under det tidiga 1900-talet.

Sanna gjorde rollen redan 2020 men musikalen fick avbrytas på grund av covid-19. Nu kan den äntligen återupptas och Sanna kan gå in i rollen som den karismatiska stjärnan än en gång.

En av de stora behållningarna med musikalen är självklart den färgsprakande scenkonsten och Sannas förvandling är en stor del av den. Vi ser henne prova tre glamourösa peruker med bruna lockar, och hon ser fantastisk ut i dem allihop!

Idag provade jag tre peruker till Fanny Brice! Älskar när man får på sig peruk och kostym till sin karaktär och man automatiskt går in lite mer i sin roll🌟 Vad tycker ni om mina frisyrer?” skriver Sanna i inlägget med videon på sin Instagram.

Annons