Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanna Nielsen om beslutet att skaffa barn – då bestämde hon och Joakim sig

28 dec, 2023, 20:30 

Sanna Nielsen berättar om vad som fick henne och sambon Joakim att skaffa barn.

Annons

Sanna Nielsen har med sin ljuva stämma underhållit det svenska folket i flera decennier. När hon står på scen är det på en en plats och ett liv som hon är mycket välbekant med.

Sanna Nielsen om stora förändringen i ”Allsång på Skansen”Brand logo
Sanna Nielsen om stora förändringen i ”Allsång på Skansen”

Nu har artistlivet fått konkurrens med livet som mamma. Sanna Nielsen är sedan två år tillbaka stolt förälder till sonen Gibson, som hon har tillsammans med sambon Joakim Ramsell.

Sonen har tidigt fått känna på hur det är att vara son till ett musikerpar och han har följt med både på turnéer och hängt bakom kulisserna när Sanna rattade Allsång på Skansen.

Annons
Sanna Nielsen och Joakim Ramsell
Sanna Nielsen och Joakim Ramsell blev föräldrar för två år sedan.

”Hade pratat om det en hel del”

När Sanna Nielsen blev gravid så befann sig världen i en pandemi. Det var också den som gjorde det lättare för Sanna och Joakim att bestämma sig för att skaffa barn, berättar hon i en intervju med Hemmets Journal.

– Jocke och jag hade pratat om det en hel del, men eftersom man som artist ofta lägger upp femårsplaner kändes det aldrig som att det blev läge. Sedan kom pandemin och då insåg vi att vi behövde passa på, för annars skulle det bli för sent.

Annons

”Lite vemodigt att bebistiden är över”

Sanna Nielsen har i dag varit mamma i två år. Som mamma är hon inte särskilt nojig, men det finns en viss nervositet om hon uppfostrar sonen rätt och lär honom att ha en egen uppfattning och våga ta egna beslut.

– Jag vill ju att han ska älska sig själv och att han inte ska bli så där ursäktande över sig själv som jag var, säger hon och fortsätter:

– Jag vill bara ha mer och mer av Gibson. Det känns lite vemodigt att bebistiden är över. Samtidigt känner jag mig nyfiken på hans personlighet och vem han kommer bli.

Sanna Nielsen
Sanna Nielsen trivs med mammalivet!

Foto: TT

Annons