Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanna Nielsens erkänner olustiga händelsen under inspelningen av Stjärnorna på slottet

16 jun, 2023, 07:25 

Nu berättar Sanna Nielsen om händelsen på slottet.

Annons

Just nu befinner sig en ny skara kända profiler på vackra Bäckaskog Slott för att spela in vinterns säsong av Stjärnorna på slottet.

En av de lyckliga är sångerskan Sanna Nielsen, som för en gångs skull har sommaren "ledig". Nu berättar hon om en kuslig händelse som ägt rum under inspelningarna.

Lars Lerin om stora saknaden på ”Stjärnorna på slottet”Brand logo
Lars Lerin om stora saknaden på ”Stjärnorna på slottet”

Sanna Nielsens stora lycka på SVT

– Jag är omtumlad men fylld av inspiration. Jag är imponerad och berörd, skrev Sanna Nielsen efter en av de långa inspelningsdagarna på slottet.

Ja, tillsammans med Mark Levengood, Pernilla Wiberg, Marcus Samuelsson och Caroline Af Ugglas spelar hon just nu in en ny säsong av det omåttligt populära SVT-programmet.

Nytt för i år är att det inte bara är kulturprofiler som medverkar, vilket därmed öppnade upp slottsdörrarna för Pernilla Wiberg och Marcus Samuelsson.

Annons

Det är långa dagar, och en lång tid kvar innan vi får se vad de nya bekantskaperna kokar ihop. Men en sak är säker: Sanna Nielsen trivs som fisken i vattnet.

– Vilken upplevelse, vilken fantastisk mat och vilka otroliga människor jag får lära känna. Glad och tacksam för varje minut jag får vara här, skriver hon på Instagram.

Kusliga upptäcken under inspelningarna av Stjärnorna på slottet

Nu väntar man givetvis med spänning på premiären. Det brukar ju bli både skratt och gråt när programmet sänds, och vi lär känna folkkära profiler på ett helt nytt sätt.

Men det verkar som att de fem kändisarna fått sällskap på slottet. En följare frågar Sanna om hon märkt av några spöken, varpå hennes svar är kort och koncist:

"Jajamen!"

Föga förvånande. Det är något som präglat inspelningarna av Stjärnorna på slottet i alla år, oavsett var de spelar in.

– Det var ett snällt spöke. Det klappade mig på kinden på nätterna, berättade Lill-Babs 2012 efter att ha spelat in på Bäckaskog Slott, där Sanna befinner sig.

För visst verkar just det slottet vara lite extra hemsökt, om man ska tro vittnet.

"Bäckaskogs slott är inget för den harige.Här sägs en mängd spöken finnas." skriver Aftonbladet i ett långt reportage om just skånska slottsspöken.

Kusligt värre!

Utsidan av Bäckaskog Slott
Här inne spelas den nya säsongen in.
Ett rum på Bäckaskog Slott
Hade du vågat övernatta här?

Foto: TT

Annons