Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanna Nielsens familjelycka med sambon Joakim – bekräftar nu: ”Helt fantastiskt!”

19 dec, 2023, 06:00 

Sanna Nielsen strålar av lycka efter härliga tiden med familjen!

Annons

Sanna Nielsen ser fram emot en härlig jul. Det är också en tid som hon blir högaktuell i tv-rutan, då hon och en rad andra kändisar kommer att ta plats på lördagsunderhållning i ”Stjärnorna på slottet”.

Sanna Nielsen om stora förändringen i ”Allsång på Skansen”Brand logo
Sanna Nielsen om stora förändringen i ”Allsång på Skansen”

I december är hon dessutom en del av Konserthusets stora julkonster och efter nyår kommer hon att dyka upp i musikalen ”Änglagård”. Även utanför rampljuset har Sanna fullt upp att vara mamma till sonen Gibson, 2.

– Vi har det helt fantastiskt. Gibson är två år nu och springer runt. Ibland sliter man sitt hår för det är svårt att navigera i föräldraskapet. Det är väldigt mycket ”nej!”, ”stopp!” och ”mitt!” just nu, haha. Och kastar lite mat och sådana saker. Så att jodå, vi har att göra men han är helt underbar. Han längtar efter julen och längtar efter ”tonten”, som han säger, säger Sanna Nielsen till Nöjeslivet.

Annons
Sanna Nielsen
Sanna Nielsen.

Sanna Nielsen om familjelyckan

Sanna avslöjar att hon och sambon Joakim Ramsell gillar att busa med sonen Gibson. Glädjen att busa är så stor att det sker ett så kallat nytt ”julbus” varje dag, berättar artisten.

– Vi har fullt ös här. Vi har sådana här ”Nissedörrar”. Så mamma och pappa, jag och Jocke då, har fullt upp med att hitta på en massa bus varje kväll som vi ibland säger till varandra: ”nej Gud, nu har vi glömt detta! Han kommer fråga direkt i morgon bitti, vad har Nissen gjort nu?”. Så det är fullt ös.

Annons

Så blir julfirandet med familjen

Innan det är dags för Stjärnorna på slottet i tv-rutan, och musikalen Änglagård, så ska Sanna fira jul med familjen – ett firande som hon ser mycket fram emot.

– Men det ska bli härligt att fira jul i ljuset. Vi ska fira med familj och vänner i närliggande område så att det kommer bli härligt, säger Sanna Nielsen.

Sanna Nielsen och Joakim Ramsell
Sanna Nielsen och sambon Joakim Ramsell.

Foto: TT

Annons