Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanna Nielsens lycka med sambon Joakim – nu bekräftar hon

26 maj, 2023, 19:00 

Sanna Nielsen berättar själv om lyckan med sambon Joakim.

Annons

Sanna Nielsen kan se fram emot en sommar utan Allsång på Skansen. Efter sju år har hon lämnat över stafettpinnen till Pernilla Wahlgren och kan njuta av en sommar med mer familjetid.

Sanna Nielsens beslut om sonen Gibson – i ”Allsången”Brand logo
Sanna Nielsens beslut om sonen Gibson – i ”Allsången”

Det blir så klart mycket enklare att tillbringa mer tid med familjen när man inte har hela sommaren uppbokad. Sanna och sambon Joakim Ramsell är dessutom relativt nyblivna föräldrar till sonen Gibson, 1.

"Så många fina äventyr jag har fått uppleva och har framför mig, men det absolut största och finaste äventyret är att jag kommer få bli mamma till vårt lilla mirakel", skrev hon på Instagram i samband med sonens födsel.

Sanna Nielsen och Joakim Ramsell
Sanna Nielsen och sambon Joakim Ramsell.

Sanna Nielsens vägran

Redan som liten bebis fick Gibson följa med ut på vägarna och diverse turnéer, men däremot har Sanna varit väldigt noggrann med att inte visa upp sonen i det offentliga rampljuset

Annons

– Min son, sambo och den övriga familjen har inte valt det här livet och jag respekterar att de inte vill stå i rampljuset. Därför visar jag exempelvis inte upp bilder på vår sons ansikte, och min pojkvän vill inte figurera på mina sociala medier, säger hon till Amelia.

Men ibland händer det att Sanna Nielsen dokumenterar vad som händer i hennes privatliv. I vintras berättade hon om ett smultronställe som hon ville visa Gibson, beläget i närheten av familjens hus i Tyresö.

”Vi längtar efter att kunna gå dit med vår lille Gibson snart”, skrev hon.

Sanna Nielsens vändning med Joakim

Ja, även sambon Joakim är en person som helst undviker rampljuset. Men till skillnad från Gibson händer det att han fångas på bild – som till exempel under Polarpriset 2023.

Då tog även Sanna Nielsen ett oväntat beslut och bestämde sig för att dela med sig av festligheterna på Instagram. Tillsammans med Joakim strålade hon i ett soligt Stockholm.

”Älskar Polarpriset! Har haft en helt underbar kväll tillsammans med min fina Jocke. Vilka fantastiska framträdanden och fina tal vi har fått. Trevliga samtal med människor jag aldrig tidigare träffat”, skriver hon.

Foto: TT/Instagram

Annons