Sanna Nielsens rysarbesked – lurade alla i direktsändning

Sanna Nielsen höll verkligen tittarna på sträckbänken i allsångsfinalen!

Slå på ljud

Tisdagens avsnitt av Allsång på Skansen var säsongens sista och det var en alldeles särskild stämning på Sollidenscenen i den ljumna sensommarluften.

Sanna Nielsen har lett allsången i sex års tid och i år har varit en speciell säsong då hon gjort det medan hon varit gravid med sitt första barn.

Innan det är dags för kvällens stora avslutningsnummer håller hon ett tal till publiken och tv-tittarna, där hon tackar för den gångna säsongen.

– För mig så har det varit en stor fröjd att få vara er allsångsledare under de här sex åren, så även den här sommaren. Och tillsammans med min lilla sidekick, som jag är så superstoet över, såklart, säger hon i SVT:s sändning.

Sanna Nielsens rysarbesked i direktsändning

Sedan blev stämningen allvarligare.

– Jag kommer gå in i en ny fas nu och livet kommer förändras på så många plan, säger Sanna och gör en dramatisk paus som håller alla på helspänn för vad hon ska säga härnäst.

– Så i och med detta känner jag… att det är så skönt att något kommer vara som vanligt nästa år! Så om ni vill så ses vi här nästa sommar och sjunger tillsammans, utbrister hon till publikens stora jubel.

Där fick vi alltså beskedet, det blir ett år till med Sanna Nielsen som allsångsledare!

LÄS MER: De får bo på kungens privata ö – reglerna som gäller

LÄS MER: Suzanne Axells okända tragedi – lämnades

LÄS MER: Stjärnorna på slottets tragiska öden – försvann efter programmet