Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanna Nielsen känslosamma ord om sonen: "Gråtit varje kväll"

24 maj, 2022, 07:30 

Nu berättar hon om den starka händelsen.

Annons
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrarBrand logo
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

Det börjar vankas sommar, och därmed Allsång revansch på Skansen! Programmet leds såklart av den omtyckta programledaren och artisten Sanna Nielsen. Som den här säsongen är nybliven mamma, till lilla sonen Gibson!

Att bli mamma är en stor omställning, och nu berättar hon om en fin och känslofylld händelse med sonen som resulterade i tårar.

Kommer inte visa upp sonen

Sanna Nielsen delar inte med sig av bilder på sin son, och inte heller detaljer om honom i onödan. Det är inte av en slump, Sanna och sambon Joakim Ramsell har nämligen fattat ett beslut, att hålla Gibson utanför strålkastarna.

Redan innan sonen hade kommit till världen var hon fast besluten om att sonen var hennes ensak.

– Det är en väldigt privat och väldigt personlig sak man går igenom, sa hon om graviditeten till Expressen i somras.

Inte ens på bänkarna framför allsång-scenen kommer vi få se Gibson i sommar, och det kan dröja ett bra tag tills den dagen är kommen.

Annons

– Under ”Allsången” kommer Gibson få titta på djuren, åka tuff-tuff-tåg eller käka. Han kommer ha det så himla mysigt och kolla på när mamma jobbar, men han kommer aldrig sitta i publiken och vara offentlig. Det är för hans skull. Han får välja själv sedan. Jag skriver gärna om honom, men vill hålla honom privat så länge det går, säger Sanna Nielsen till Amelia.

Rörd till tårar

Men ibland kan hon inte hålla sig, och delar med sig av fina stunder med sonen Gibson. Man kan lugnt säga att Sanna verkar njuta av livet som nybliven mamma, så pass mycket att hon varje kväll rörs till tårar.

Den fina stunden sker varje kväll, när det är dags för nattning. Då spelar hon låten ”Vart du än går” skriven av Niklas Strömstedt och tolkad av Lisa Nilsson, för sonen. Samma låt som sångfågeln och maken Joakim själva sjunger varje dag, berättar hon.

"Varje dag sjunger vi den här låten för vår son och vid varje nattning låter jag Lisa ta över sången och jag tror jag har gråtit varje kväll... av lycka såklart" Skriver Sanna bland annat.

Lisa Nilsson nåddes av informationen, och blev självklart rörd av den fina hyllningen!

Foto: TT/Instagram

Annons