Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanna Nielsens tystnad efter Jill Johnsons oväntade beteende på Allsångscenen

28 jun, 2022, 17:30 
AvIndra Nordemar

När Jill Johnson gästar Sanna Nielsen i Allsång på Skansen händer det oväntade.

Annons
Sanna Nielsens kryptiska framtidsbesked i ”Allsång på Skansen”Brand logo
Sanna Nielsens kryptiska framtidsbesked i ”Allsång på Skansen”

Det var för drygt en vecka sedan som chockbeskedet slog ned som en bomb – folkkära artisten Sanna Nielsen lämnar rollen som programledare i Allsång på Skansen.

Nu gör hon alltså sin sjunde och sista säsong i programmet. Ja, i kväll har Allsång på Skansen premiär och i vanlig ordning väntas miljontals svenskar bänka sig i tv-sofforna.

I år tillåts även fullsatt publik – något som varit efterlängtat av både Sanna och artisterna som gästar Sollidenscenen.

Sommarens schema är fullspäckad med härliga artister – bara i kväll får tittarna bland andra se The Ark, Cornelia Jakobs och Jill Johnsson.

Den sistnämnda, Jill, är en återkommande artist i programmet och hon har gjort succé bland publiken flera gånger om.

Annons

Men när hon och artisten Robin Stjernberg uppträdde en sommarkväll på Skansen för ett par år sedan hände något oväntat.

Jill Johnsons stora miss i Allsång på Skansen

Det var första gången som Jill och Robin sjöng ihop. De var nämligen då en nyfunnen duo. Jill och Robin introducerades via sin gemensamma manager och började då skapa musik ihop.

Men det skulle visa sig att samarbeta i en allsång inte var deras starka sida – till Ted Gärdestads klassiker "Vilken härlig dag" kom de helt av sig och glömde bort orden, vilket ledde till att de brast ut i skratt framför publiken, och Sanna Nielsen stod tyst bredvid...

Ja, trots att det var en märkbar miss i direktsändning valde hon att inte kommentera händelsen. Men, hon är ju andra sidan ett proffs på det där så kanske var det helt rätt sak att göra.

Som ovan sagt är Jill återigen gäst i Allsången –

– Jag vet att jag än en gång kommer att ha världens roligaste sommar och att jag kommer att stå där efter det sista programmet och tänka: "Vad har jag gjort?"

Foto: TT

Annons