Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Sanna Nielsens utspel – utmanar Petra Mede: ”Vore inte fel”

14 mar, 2023, 12:00 

Sanna Nielsen är sugen på Petra Medes uppdrag.

Annons

Sanna Nielsen är en popdiva av rang och de senaste åren har hon verkligen utvecklat sitt artisteri till att inkludera allt från skådespeleri till programledarrollen i framför allt Allsång på Skansen.

Här börjar Sanna Nielsen gråta – efter förklaringenBrand logo
Här börjar Sanna Nielsen gråta – efter förklaringen

Förra säsongen var hennes sista på Skansens Sollidenscen och under hösten och vintern har hon spelat huvudrollen i den adapterade Broadwaypjäsen Funny Girl på Malmö Opera.

Nu har hon siktet inställt på en ny utmaning. Självklart har hon följt årets Melodifestival, hon har ju själv varit med hela sju ånger och 2014 blev det en seger med powerballaden "Undo".

”Loreen Älskade människa! Jag hann se ditt vinnarframträdande efter att själv ha stått på scen i kväll. Jösses, vilken urkraft du är Som du sjunger, som du levererar… Vilket framträdande! Stort grattis till vinsten! Njut av detta nu, landa och sen laddar du om och tar hem vinsten i Eurovision. Det vore ju en dröm.” skrev hon efter avgörandet på sin Facebooksida.

Sanna Nielsen vill leda Eurovision

Hon passade även på att hinta lite om vad hon skulle önska sig ifall Loreen tar hem hela kalaset i Eurovisionfinalen i maj.

”Vad drömmer jag om då? Tja, att leda Eurovision vore ju inte fel.” skriver Sanna.

De två senaste gångerna har ju Petra Mede varit programledare för Eurovision, 2013 gjorde hon det helt på egen hand och 2016 hade hon Måns Zelmerlöw vid sin sida. Programledarduon blev omåttligt populära bland de internationella tittarna, men nu kan alltså Sanna Nielsen komma att utmana.

Annons