Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sannas glädjebesked! Nya bilden visar kärlekslyckan med Mikael Persbrandt

09 nov, 2022, 14:00 
Mikael Persbrandt och Sanna Lundell

Sanna Lundell berättar nu själv om lyckan.

Annons
Svenska kändisar – då och nu!Brand logo
Svenska kändisar – då och nu!

I drygt 17 år har Sanna Lundell och Mikael Persbrandt varit ett par. Idag bor de på gården Stora Lundby i Nynäshamn tillsammans med sina fyra barn och njuter av det natursköna landskapet.

Med sina 500 kvadratmeter rymmer huvudbyggnaden elva rum och kök. Det finns med andra ord gott om plats för familjen och djuren på den 40 hektar stora gården, som köptes just för Sanna Lundells hästintresse.

Egna orden om glädjen

I söndags firade Sanna Lundell 44 år och började då kontemplera över hur snabbt livet går, vilka vändningar det tagit och hur världen ständigt tycks överraska henne med sin skönhet.

Annons

”Jag är på en plats i livet där jag känner sån enorm - fattar att det kan låta nyreligiöst och provocerande pompöst nu men det är vad det är - TACKSAMHET! Allt jag fått uppleva! Alla fantastiska människor jag fått komma nära, skratta, gråta och leva med”, skriver hon på sin Instagram.

Mikael Persbrandt och Sanna Lundell
Mikael Persbrandt och Sanna Lundell.

Sannas lycka – efter jobbiga tiden

Hon är även glad för de jobbiga perioderna i livet och anser att de gett henne en ”överblick nu som jag inte hade som 27-åring”.

”Till och med sorgerna och de trauman som kantat min slingriga väg genom livet är jag tacksam över”, skriver Sanna Lundell.

Annons

Och allt som allt verkar det ha varit en helt fantastisk födelsedag!

Sanna berättar att hon fick fira den på bästa sätt, tillsammans med Mikael Persbrandt och barnen.

”Gjorde det jag älskar mest, äventyrslustan till trots, mockade hage, myste med kycklingarna och hängde med min familj”.

Foto: TT/Instagram

Annons