Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanningen – därför kraschade plötsligt Zlatan Ibrahimovics förhållande

10 jun, 2024, 17:30 
Zlatan Ibrahimovic
TT
Zlatan Ibrahimovics förhållande gick i kras – nu kan vi berätta varför.
Annons

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger har varit ett par i över tjugo år. Det finns nog inget mer gåtfullt, glamoröst och omtalat par i Sverige.

Därför är Helena Seger så hemlig!Brand logo
Därför är Helena Seger så hemlig!

Men faktum är att Helena inte varit Zlatans enda kärleksintresse. Det finns andra kvinnor.

Zlatans förhållande gick i kras

De hör dock hemma i fotbollsspelarens förflutna, tiden innan han och Helena hade träffats. Då dejtade han bland annat modellen Erika Johnson. Hon hade 2001 vunnit modelltävlingen Miss Hawaiian Tropic i Las Vegas.

Annons
Zlatan Ibrahimovic
Zlatans har inte alltid haft tur i kärlek.TT

– De träffades första gången i höstas och Zlatan blev barnsligt förtjust. Han har åkt till Stockholm för att träffa henne, skickat en massa sms-meddelanden med mobilen och försökt att bjuda ned henne till Amsterdam, sa en källa till Sportbladet.

– Den här tjejen är väldigt cool och låter sig inte imponeras speciellt lätt. Det räcker inte att komma med några schyssta fotbollstacklingar eller trevliga fotbollsmiljoner. Det krävs mer än så.

"Zlatan ville ha en tjej som kunde ge honom det"

Zlatan bodde vid den här tiden i Amsterdam och spelade för holländska storklubben Ajax.

Annons

– Vi dejtade ett tag när han bodde i Amsterdam. Hans idé är att han vill ha en fru och fem söner. Han ville ha en tjej som kunde ge honom det och jag kunde inte riktigt provida det. Jag var bara 21, har Erika berättat för Aftonbladet.

Erika ångrar dock inte att förhållandet tog slut.

– Den enda som inte har fördel av hans liv är den som behöver vara hemma när han är borta. Jag vill ha en kille som jag kan leva och skaffa ett liv ihop med. Han är ju typ kung.

Annons