Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanningen om Amadeus relation till mamma Carola – nya bilden avslöjar

29 nov, 2022, 13:30 
Carola Häggkvist

Carola Häggkvist fick sonen Amadeus Sögaard mitt i sin händelserika karriär – idag är Amadeus, 24 år. Så här är relationen mellan mor och son nu!

Annons
Amadeus Sögaards ord om relationen mellan Carola och Runar: ”Inte asbra…”Brand logo
Amadeus Sögaards ord om relationen mellan Carola och Runar: ”Inte asbra…”

Carola Häggkvist, 56, är en av Sveriges mest självklara artister.

Förutom att ha tagit Sverige med storm är Carola internationellt känd sedan vinsten i Eurovision song contest 1983 med låten "Främling". Då var hon endast 16 år gammal.

Vi alla vet att karriären har rullat på ganska bra. Carola har lyckats fånga flera generationer sedan dess och hade kanske en extra framgångsrik period när hon tävlade med låten "En evighet" i Melodifestivalen 2006.

Över 20 år efter sitt genombrott lyckades Carola göra sig superaktuell! Fantastiskt!

Carola Häggkvist förknippas med julmusik

Carola har utöver sina framträdanden i Melodifestivalen lyckats bli en artist som förknippas med julmusik. Carola har flera plattor med de mest välkända julhitsen.

Annons

Som Måns Zelmerlöf sa när han intervjuades med Carola i Nyhetsmorgon för någon vecka sedan:

— Hon är julen själv! sa han då och skrattade.

Måns och Carola är väldigt aktuella just nu med sina julkonserter som körs i flera arenor i hela landet. Duon ska köra på med shower ända fram till juldagarna.

Hittade en paus i turnén – hängde med sonen

Carola lyckades hitta en liten paus i schemat för att koppla av på spa och äta middag – med ingen mindre än sonen Amadeus Sögaard.

Amadeus Sörgaard

Carola och Amadeus har likt andra offentliga personer varit drabbade av mycket skriverier kring privatlivet. Amadeus pappa Runar Sögaard, 55, avtjänar straff efter bland annat ekobrott. Carola och Amadeus pappa är separerade sedan 2000.

Det är däremot väldigt tydligt att kontakten mellan sonen Amadeus och Carola är god. De ser ut att ha en trevlig stund på restaurangen.

Så fint med mor och son–tid!

Foto: TT/Instagram

Annons