Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanningen om Åsa och Emilio Ingrossos äktenskap – avslöjar: Bara jobb

13 dec, 2022, 06:00 
Indra Nordemar
De är krögare ihop vilket gör att det knappt blir något annat än jobb för makarna Åsa och Emilio Ingrosso.
Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företagBrand logo
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företag

Åsa och Emilio Ingrosso firade i år sju år som gifta. I dag ses Åsa mer eller mindre som en extra mamma av Ingrosso-barnen: Oliver, Bianca och Benjamin. Men makarna är ju inte bara makar, utan även "kollegor".

Tillsammans har de skapat ett krogimperium, både i Sverige och i Spanien, där allt började. Men att arbeta med sin kärlekspartner kan vara knepigt – nu berätta Åsa om hur deras liv präglas av jobbet.

Emilio Ingrossos liv i Spanien med Åsa – efter Pernilla Wahlgren

Efter skilsmässan från Pernilla Wahlgren tog Emilio sitt pick och pack och flyttade ner till Mallorca. Några år senare träffade han Åsa som ville starta ett skomärke i staden, men på den vägen blev det ju inte.

I stället blev de störtförälskade, och skor blev till restaurang.

Annons

– Det var fint. Det kändes som att komma hem. Det gick inte att stå emot, det har varit otroligt passionerat sedan dag ett verkligen, och är fortfarande, har Åsa tidigare berättat för Expressen.

Deras bebis, den första La Perla som är deras första gemensamma krog, öppnade de 2015. Sedan dess finns det flera La Perlas, en Scarpetta och snart senaste tillskottet Omino.

Inom loppet av två år har de öppnat alla sina tre Sverige-restauranger, vilket innebär att det inte blivit mycket vila för makarna.

Åsas avslöjande om jobblivet med Emilio: "Konstant"

Jobb, jobb och ännu mer jobb, ungefär så ser det ut en dag i paret Ingrossos liv. I en ny intervju i P4 Extra med Titti Schultz berättar Åsa.

Hur mycket jobb pratas det hemma hos er?, frågar Titti.

Annons

– Konstant, vi kan till och med vakna mitt i natten då någon har kommit på något och börja diskutera idéer. Vi är så lika, det skulle inte gå annars. Man måste vara såhär om vi ska kunna jobba o leva tillsammans och ha ett äktenskap i jobbet.

Titti undrar då om det någonsin blir något snack om något icke-jobbrelaterat, eller om det faktiskt finner tid till att unna sig fritid ihop.

– Vi säger ibland att vi ska gå ut och ta en skön middag och dricka lite vin. Vi ska inte prata jobb men vi gör ju det direkt ändå, menar Åsa.

Men som Åsa själv sa verkar det som att makarna Ingrosso stormtrivs med sina liv ihop – annars hade de troligen inte fortsatt på spåret de gör!

"Hela min kropp och själ ler. Jag är så lycklig. Min älskade make tillsammans är vi starkare än Pippi. Du och jag. Alltid.", skrev Åsa nyligen på Instagram.

Foto: TT

Annons