Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanningen om Carolas beslut – ändrar sig helt

14 maj, 2021, 14:00 
carola häggqvist

Efter att ha hoppat av Let's Dance, det här är Carolas nästa steg i karriären.

Annons
Allt om Carola Häggkvist!Brand logo
Allt om Carola Häggkvist!

Vecka efter vecka fullkomligen strålade Carola Häggkvist, 54, på dansgolvet i "Let's Dance".

"Kvinnligt, galant och med pondus", är ord som juryn använt för att beskriva Carolas dans.

Samtidigt har artisten lidit av flera hälsoproblem. Till slut blev krämporna för många – och Carola bestämde sig för att lämna tävlingen.

"Senast i lördags slog yrseln till och luften tog slut vid några tillfällen att jag inte kunde andas", skrev artisten på Instagram i samband med att hon offentliggjorde beslutet att hoppa av.

Nu står det klart vad hon kommer ägna sig åt under den kommande tiden. Carola är en av de nya deltagarna i SVT:s program Stjärnorna på slottet.

Hon får sällskap av komikern och skådespelaren Per Andersson, komikern Marika Carlsson, skådespelaren Grynet Molvig, författaren David Lagercrantz på Bäckaskogs slott, meddelar SVT.

Ca

– Med årets mix av stjärnor på slottet kan vad som helst hända. Det går inte ens att gissa vad som kommer att ske med de starka personligheter som Carola, David, Per, Grynet och Marika. Jag tror det här blir en magisk säsong som man inte vill missa, säger SVT:s projektledare Ulrika Midunger i ett pressmeddelande.

Annons

Säsongen börjar sändas på nyårsdagen nästa år, men spelas in redan nu under sommaren. Så hade det varit så att hon tog sig ända till final i Let's Dance hade det blivit ett minst sagt hektiskt schema, för de rutinerade artisten.

Carola Häggkvists skador i Let's Dance

Carola gick in i Let's Dance med en gammal korsbandsskada som fortfarande spökar.

– Mitt knä är tejpat och jag har olika skydd på, men det funkar bra. Det är inget att hänga läpp för, har hon tidigare sagt till Expressen.

– Jag vred om knät under en aktivitet i ”Så mycket bättre” med Ola Salo. Korsbandet åkte och jag har valt att inte operera det.

Under tävlingens gång har artisten dragit på sig fler krämpor, bland annat förslitningar i muskler, munblåsor, och stukningar.

Annons