Sanningen om Casper Janebrinks okända flickvän – exfruns första ord efter beskedet

Sanningen om Casper Janebrinks okända flickvän – exfruns första ord efter beskedet

Casper Jarnebrink ska bli pappa!

Casper Jarnebrink ska återigen bli pappa med sin nya kärlek. Så här träffades dem!

Så långa och korta är svenska kändisarna!
1:9

Efter reklamen: Så långa och korta är svenska kändisarna!

(1:9)

Slå på ljud

På alla hjärtans dag i år avslöjade Arvingarna-sångaren Casper Janebrink, 52, att han och hustrun Helena valt att gå skilda vägar, efter 23 år som gifta.

”Skönt att få starta ett nytt liv med mina ungdomar och mig själv”, skriver Casper Janebrinks exfru Helena i en kommentar angående skilsmässan.

Men bara tre månader senare meddelar Casper Jarnebrink att han ska bli pappa, med sin nya kärlek, Therese Andersson, 33.

Casper träffade Therese Andersson, fastighetsmäklare från Lerum på gymmet – och det slog gnistor direkt!

– Det var där vi sågs och började prata med varandra. Therese är en glad, positiv och utåtriktad tjej. Det var det jag fastnade för, berättar han för Expressen.

Då missar Casper födseln

Therese har inte några barn sedan tidigare och när de fick reda på att Therese blivit gravid så behövde paret inte någon större betänketid om framtiden.

Casper Jarnebrink

Casper Jarnebrink.

Sven Lindwall/Expressen/TT

– Vi bestämde oss för att behålla barnet. Jag kände att det här barnet kommer att komma inom det närmsta ett eller två åren ändå. Nu kom det lite tidigare än vi hade tänkt oss. Jag sa att vi kör nu. Likaväl som vi kör om ett år. Jag blir ju inte yngre.

De övriga bandmedlemmarnas reaktion var mixad men när det väl landat så var det glada miner, som vanligt.

– De blev la förvånade så klart. Det var så mycket som hände på samma gång. Allt har inte kommit i rätt ordning den här gången, men nu blev livet som det blev. Det har bara varit positiva grejer från gubbarna. Det känns också jättebra.

Födseln är beräknad till mitten av september men samtidigt har Arvingarna premiär för sin nya krogshow, I Love Arvingarna under samma dagar. Men Casper Jarnebrink har inga planer på att avbryta den – oavsett vad som händer.

– Förhoppningsvis får jag vara med vid födseln. Det ser jag fram emot. Men blir det skarpt läge under showen, kommer jag inte att kliva av scenen. Det vet Therese om, säger han och konstaterar att det är tur att föreställningen är på hemmaplan och att det inte är långt till sjukhuset.