Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanningen om E-Types nya liv med Melinda Jacobs – blivit bonuspappa till fem barn

22 apr, 2022, 08:00 

Sanningen om det nya kapitlet i E-Types liv.

Annons
Svenska kändisar – då och nu!Brand logo
Svenska kändisar – då och nu!

Igår kunde Svensk Damtidning avslöja att Martin "E-Type" Erikson är tillsammans med familjehemsmamman Melinda Jacobs. Det var första gången parrelationen bekräftades, och Martin Erikson som Svensk Dam pratade med, valde att inte kommentera relationen ytterligare.

Tänk så härligt att Martin och Melinda har hittat varandra! Och med kärleken kommer inte bara en flickvän...

"Kommer inte ge upp tanken på barn förrän jag dör"

Martin har varit en självklar stjärna på den svenska nöjeshimlen i årtionden, och han verkar alltid ha ett gäng bollar i luften. Han är artist, musikproducent, krögare, ja, Martin "E-Type" Erikson kan till och med titulera sig som författare.

Men det finns en sak 56-åringen saknar i sitt liv. Han har flera gånger berättat öppet om den stora längtan efter barn.

– En av mina stora husgudar i jakten på att få barn, även om man är lite äldre, är den mycket trevlige fotbollsexperten Hasse Backe. Han fick sitt senaste barn när han var 63, och det är 10 år dit liksom. Då känner jag ”fan vad grymt”. Jag kommer inte ge upp tanken på barn förrän jag dör, sa han till Aftonbladet 2019.

Annons

Martin har hållit sitt kärleksliv utanför strålkastarna. När han gång på gång fått frågan om hur det går med kärleken, svarar han kort, och utvecklar inte gärna. Men drömmen om en familj, berättar han gärna om.

– Så länge jag lever kommer jag drömma om att försöka få ihop en liten familj, det vore jävligt mysigt. Är man fortfarande fertil och träffar någon som är det också, så kanske. Men åren går och jag accepterar om det är så att det inte blir några ungar, har han sagt till Expressen.

Bonuspappa till fem barn

Att Melinda och Martin nu har funnit kärleken i varandra är härliga nyheter, och man kan gissa att det nykära paret är oerhört lyckliga!

För Martins del blir det också en dröm som går i upplevelse – han har fått sin efterlängtade familj.

Melinda är nämligen familjehemsmamma, vilket betyder att barn som av olika anledningar inte kan bo i sina biologiska familjer får en ny familj att bo med. I nuläget har Melinda två familjehemsplacerade barn hos sig, och tre biologiska. E-Type som önskade sig barn, har alltså plötsligt fått fem, vilken lycka!

Kärleksparet på middag med Moderaternas partiledare Ulf Kristersson.

Foto: TT

Annons