Sanningen om finalfesten efter Let's Dance – Carola avslöjar

Efter finalen i Let's Dance blev det fest. Nu visar Carola upp bilder från firandet.

Efter en Let's Dance final ska det firas, och precis som varje år blev det en efterfest även i år. Nu delar Carola med sig av privata bilder från festen, och berättar om känslan av befrielse.

Det var förra helgen som Let's Dance finalen 2021 gick av stapeln. Efter en jämn kamp mellan Filip Lamprecht och Anis Don Demina blev det till slut Filip och danspartnern Linn Hegdal som tog hem segern.

– Det är nästan en lättnad att vi inte vann. Vi har gjort allt och är så nöjda med det vi gjorde ikväll, och Filip och Linn förtjänar verkligen att vinna, sa Anis Don Demina efter finalen.

Let's Dance 2021 – så var efterfesten enligt Carola

I vanlig ordning vankas det efterfest när en säsong av succéprogrammet har nått sitt slut. Och så blev det också i år, även om det må ha sett något annorlunda ut då festen ska ha varit coronasäkrad.

LÄS MER: Carola Häggkvist besviken – orden om Charlotte Perrelli

Carola Häggkvist hoppade som känt av tävlingen på grund av utmattning och skador, men även hon var med och firade att de äntligen gått i mål.

"Det var en bra efterfest igår kan man säga..", skriver hon i ett inlägg på sin Instagram där hon har lagt upp en bildserie från festen.

Det verkar ha blivit ett kärt återseende för Carola och hennes danspartner Tobias Karlsson, men också med exet Jimmy Källkvist.

"Tobias och jag apade oss framför kameran och Jimmy & jag spelade pingis. Gissa vem som vann!"

LÄS MER: Carolas drömhus i Sydafrika – spana in bilderna!

Hon hyllar även finalisterna och menar att festen bjöd på bra stämning.

"Underbara Anis & Katja höll tack-tal och applåderade fram de suveräna vinnarna Filip & Linn. God och varm stämning med skön dansmusik ifrån högtalarna och alla var nog rätt glada att vi kom i mål till slut, på ett eller annat sätt. Nu är det över!"

Carola är nöjd med avhoppet

Carola har tidigare berättat om hur det tärde på henne att vara med i programmet. Hon har också uttryckt kritik mot produktionen då hon enligt henne vid ett flertal gånger reagerat på det tuffa tempot, men då fått till svar att "så är upplägget."

Nu skriver hon i Instagram-inlägget om befrielsen av att ha hoppat av.

"Om ni bara visste HUR LÄTTAD jag var när jag klev av det här tåget. Totalt befriad! ( Men det pratar vi kanske om någon annan gång.) Igår var det avskedsfest och den var bra. Det tackar vi för! Bra avslut är viktigt. Och det tycker jag att det blev."

Foto: TT