Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanningen om förändringen i Tareq Taylor och Tony Irvings relation – efter succén på SVT

22 aug, 2023, 07:30 

Nu kommer sanningen fram om duons relation idag.

Annons

Det var många som satt bänkade framför rutan när det sista avsnittet av Tareq Taylors matresa sändes på SVT. Vid sin sida har han under säsongens gång haft tv-profilen Tony Irving – och duon har tagit sig raka vägen in i svenska folkets hjärtan.

Men hur ser deras relation ut idag, efter inspelningarna?

Tre snabba med Tony Irving!Brand logo
Tre snabba med Tony Irving!

Så ser Tareq Taylors och Tony Irvings relation ut idag

I sex avsnitt har vi fått följa Tareq och Tonys resa genom England, för att hitta sina rötter och laga mat. Det har varit en känslosam resa genom tid och rum, full av tårar, skratt och insikter.

Vi fick även se en ny vänskap växa fram, mitt framför ögonen och det är tydligt att Tareq och Tony kommer varandra mycket nära under sin resa. Men nu när säsongen är slut undrar givetvis många hur relationen egentligen ser ut när kamerorna slocknat.

Annons

Till sajten Nöjeslivet berättar Tony Irving hur det ligger till, och det visar sig att det skett en förändring efter inspelningarna, eftersom de inte var så nära innan programmet drog igång.

– Jag räknar honom nu som en av mina nära personer i mitt liv.

Däremot är det klart att de inte hinner ses lika ofta som under sin resa. Men det hoppas Tony att det blir ändring på.

– Vi har hektiska scheman och hinner inte träffas som man gör, men nu när han flyttar till Stockholm hoppas jag att vi får mer tid tillsammans, säger han till Nöjeslivet.

Verkliga anledningen bakom Tareq Taylors plötsliga avhoppBrand logo
Verkliga anledningen bakom Tareq Taylors plötsliga avhopp

Tony Irvings framtidsplaner – det vill han göra efter Let's Dance

Vilken lycka! Och visst har man fått mersmak på denna nya sida av Tony Irving? Annars är vi ju vana att se honom fälla sylvassa och syrliga kommentarer till kändisarna i Let's Dance, men i Tareq Taylors matresa fick vi se prov på en mer känslosam Tony.

Annons

Vem vet, kanske får vi se mer av Tony ihop med Tareq – kanske i köket? När Svensk Damtidning träffade Tony tidigare i år, berättade han om drömmarna för framtiden.

– Om jag ska sluta med Let's Dance, då måste det bli något helt annat. Något med mat! För jag är utbildad kock och har gått kockutbildning. Det var min dröm.

Tony Irving i Let's Dance, som håller i en skylt med siffran 10.
10 poäng...till en god pasta Carbonara? Ja, vi får se vad framtiden har att bjuda Tony på.

Foto: SVT

Annons