Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Sanningen om Helenas lyxsemester med Zlatan – kyssen fångad på bild

Sanningen om Helenas lyxsemester med Zlatan – kyssen fångad på bild

Så fint att se.

Därför är Helena Seger så hemlig!
0:58

Efter reklamen: Därför är Helena Seger så hemlig!

(0:58)

Slå på ljud

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic är ett tajt och sammansvetsat par. De har hängt ihop i över 15 år, och enligt Zlatan är de fortfarande lika mycket av en enhet som alltid.

– Vi har varit lyckliga i många år, och fortsätter vara det, har han tidigare sagt till den brittiska dagstidningen Daily Mirror.

Sveriges bästa fotbollsspelare genom tiderna, det vill säga Zlatan Ibrahimovic, 40, vann ligan med Milan förra säsongen och kommer att fortsätta en säsong till i klubben. Denna gång kommer även hans söner, Maximilian och Vincent, spela i klubbens U17 respektive U15-lag. Sönerna har tidigare tillhört PSG:s verksamhet under Zlatans tid i den franska huvudstaden och kommer senast från Hammarby.

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic myser på båten.

SLMD

Det betyder att hela familjen kommer att flytta till Italien – och där med överger lyxhuset på Östermalm i Stockholm. Det lyxhuset kostade 110 miljoner kronor.

– En helt egen fastighet i Sveriges dyraste kvarter får väl anses vara ett av Sveriges mest exklusiva boenden. Värdigt en kung, har mäklaren Niklas Bernzton sagt om bostaden.

Bilderna som avslöjar Zlatan och Helenas relation

Men nu har stjärnan semester medan han rehabiliterar sitt sargade knä som han opererade under sommaren.

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic

Helena Seger kysser Zlatan.

SLMD

Zlatan och Helena syntes tillsammans skrattandes och lekandes på ett par jetskis. Det var också en bild som visade att kärleken lever kvar, efter alla dessa år.

Det är inte en vanlig syn för fansen, att se paret kyssas. De har valt att leva ett rätt så tillbakadraget liv när det kommer till deras relation. Men på de exklusiva bilderna så får vi se en kyss!

Det är så härligt att se att deras kärlek är så stark efter alla dessa år!