Sanningen om Linus och Jessica Wahlgrens relation – 10 år efter skilsmässan

10 feb, 2022, 11:40 

Jessica och Linus Wahlgren separerade för drygt 10 år sedan, men är fortfarande vänner.

Annons
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin

När Jessica Wahlgren och Linus Wahlgren separerade var det många som blev förvånade. Det var för nästan 10 år sedan, och deras yngsta barn hade kommit till världen bara en kort tid innan.

I sin podcast som Jessica har tillsammans med artisten Hanna Hedlund berättar hon om den jobbiga skilsmässan. Hon och Linus klarade sig igenom den genom att ha en öppen och tydlig kommunikation.

Recept.se Nyhetsbrev

– Jag kommer ihåg när jag separerade så pratade vi en del för han säger alltid så kloka saker och då sa han: ”Hur känns det nu”, och jag sa: ”det klart att det alltid kommer vara en sorg att vi inte ska vara en familj, och så då och då så sköljer en känsla av misslyckande över mig. Jag känner vad fan jag skulle inte skilja mig, jag hade bestämt det”, säger Jessica i podden enligt Expressen.

Linus Wahlgren med ex-hustrun Jessica. FOTO: Jonas Hessman/ TT

Problemet var inte bristen på känslor mellan de båda, utan de många bråk som uppstod regelbundet.

– Vi var fortfarande kära, men vi kunde liksom inte, vi bråkade sönder. Vi kunde inte kommunicera. Det var lite jobbigt att ta ett beslut när man fortfarande har känslor för någon. Det är inte att det är helt dött och man är bara vänner och man har växt ifrån varandra, utan det var något annat.

Annons

Jessica berättar även att de genom hela skilsmässan lyckades behålla sin vänskap, något hon tror underlättade för barnen.

– Det kändes som en väldigt smidig skilsmässa, vi har varit vänner, de har aldrig behövt välja sida. Utan tvärtom, mamma och pappa bråkade inte längre.

Annons