Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanningen om Lotta Engbergs relation med Mikael Sandström – bråken ingen fått se

20 sep, 2023, 13:30 
Lotta Engberg och Mikael Sandström
Mikael "Soldoktorn" Sandström och Lotta Engberg har bråkat i hemlighet – om en mycket känslig fråga.
Annons

Det är nästan alltid leenden som gäller när Mikael Sandström och Lotta Engberg syns på bild. Två förälskade människor som funnit lyckan i varandra – och numera lever sammanflätade liv.

Men allt är inte lika friktionsfritt och soligt som det framstår utåt. Sanningen är att det uppstått slitningar mellan Mikael och Lotta.

Mikael ”Soldoktorn” Sandström vägrar svara på frågan om Lotta EngbergBrand logo
Mikael ”Soldoktorn” Sandström vägrar svara på frågan om Lotta Engberg

Slitningar mellan Mikael Sandström och Lotta Engberg

Det avslöjar "Soldoktorn" själv i en intervju med Amelia. Då erkänner TV4-profilen utan omsvep att det funnits ett ämne där han och Lotta helt enkelt inte kommit överens.

– Vi bråkade kanske lite i början, innan vi hade lärt känna varandra riktigt. Det kunde till exempel handla om barnuppfostran, eftersom vi ju båda har barnbarn. Om hur man ska göra och vad man kan säga till barn och liknande. Det var inga stora saker, men vi pratar ju väldigt mycket så det är klart att man inte är överens om allting. Det är ju en del av tjusningen också, säger Mikael i intervjun.

Annons

Däremot bråkar paret inte om den där knepiga saker som människor i förhållanden brukar kunna stöta och blöta i all evinnerlighet.

– Nej, det händer inte. Vi har en del av ekonomin gemensam, och en del som är delad, säger Mikael.

Mikael Sandström om Lotta Engberg: "Havet i ett glas"

Det här är ett av få tillfällen då Mikael inte var översvallande positiv när Lotta kommit på tal. Oftast brukar han fokusera på vilken härlig människa hon är – som i den här intervjun med Hemmets Journal.

– Hur ska jag beskriva Lotta? Det är som att försöka få ner havet i ett glas, det går inte. Det är så mycket som inte låter sig förklaras, Lotta är en helhetsupplevelse. Du faller inte bara för en grej, utan för hela hennes väsen, säger han i intervjun.

– Vi försöker sätta guldkant på vardagen, kanske med någon god mat. Vi tycker om att skoja till det. Vi trivs med att göra saker tillsammans men låter samtidigt varandra ha sina egna projekt. Det tror jag är bra.

Annons