Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanningen om SVT-stjärnans relation med yngre pojkvännen: "Lever som särbos"

20 nov, 2023, 15:30 
AvGabriella Hall
Malin Olssons öppnar upp om livet med yngre kärleken.
Annons

Just nu rullar nionde säsongen av "Vem bor här" på för fullt. I spetsen av programmet som öppnar dörrarna till främlingars unika hem står Malin Olsson. Hemma hos henne själv är det lite "fladdrigt", inte inredningen utan familjelivet.

Malin Olsson och Simon Peyron har snart varit tillsammans i lika många år som skiljer dem åt.

Patrick Sommerlath träder fram: ”Har inte köpt sex” • Hovet bekräftar! Då kommer Madeleine och familjen till Sverige • Avslöjar: Victorias 50-årspresent till Daniel – 3 kungliga snackisar från vecka 46!Brand logo
Patrick Sommerlath träder fram: ”Har inte köpt sex” • Hovet bekräftar! Då kommer Madeleine och familjen till Sverige • Avslöjar: Victorias 50-årspresent till Daniel – 3 kungliga snackisar från vecka 46!

För snart tio år sedan korsade paret varandras vägar. Malin var utsänd reporter och Simon ställde upp som tävlande i Melodifestivalen. Då var det jobbet som förde dem samman, samma sak som nu skiljer dem åt.

Annons

– Simon är jättelugn och elva år yngre än jag. Vi är trygga i varandra, men då vi jobbar som vi gör blir det aldrig tråkigt, säger Malin Olsson till Amelia.

Sedan 2014 har paret varit tillsammans!

Hemma i lägenheten i Malmö bor Malin och Simon tillsammans med sina två döttrar, storasyster Blanka,6, och lillasyster Hedda, 2,5. Samtidigt spenderar de inte all tid där, parets båda jobb gör att antingen någon av dem ofta är på resande fot.

– Vi lever tillsammans, men också som särbos perioder av året. Det gör att vi aldrig hinner tröttna på varandra, säger Malin.

Annons

Malin Olsson om svårigheterna särbolivet

Ja, den här hösten räknade de ut att de kommer vara borta från varandra i hela 75 dagar. Men vardagen på olika håll gör inte bara förhållandet spännande. Redan under småbarnsåren började de gå i terapi.

– Utmaningen är att hitta tid tillsammans. Just nu är det hos parterapeuten som vi hinner ses. Vi har gått i parterapi under lång tid och det är jättebra för oss.

Foto: Christian Örnberg/EXP/TT, Johan Nilsson/TT

Annons