Sanningen om Tilde de Paula Ebys äktenskap – hemligheten hon ville stoppa

Tilde de Paula Eby

Tilde de Paula Eby har burit på en hemlighet kring sitt äktenskap.
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!
Slå på ljud

Tilde de Paula Eby gifte sig med med sin make Thomas de Paula Eby för nio år sedan. Äktenskapet är fortfarande lika starkt som någonsin och Tilde har beskrivit Thomas som "min människa".

Tilde de Paula Eby om sin man Thomas

Och hur firar man ett tioårsjubileum på bästa sätt? Jo, Tilde hade en fin plan uttänkt. Hon berättade om den för tidningen Expressen tidigare i år.

– Men jag har tänkt att nästa år, då det är tio år, då ska jag faktiskt fråga om han vill gifta om sig med mig. Jag har redan pratat med barnen om det, och de tycker att det är en toppengrej. Fast de är i och för sig mest intresserade av att få följa med på bröllopsresan i efterhand. Men jag tycker det vore skithäftigt att få välja honom igen! Också för att när man samlas så här för att fira kärleken, som man ju gör på ett bröllop, då är det så fint med alla människor som är så genuint glada för ens skull, sa Tilde i intervjun.

Problemet var att Tilde hade velat hålla planerna lite hemliga. Och när Expressen-intervjun publicerades, då visste plötsligt hela världen.

– Folk började messa min man och fråga om vi skulle ha en ny bröllopsfest och när de skulle göra en liten bock i kalendern, säger Tilde till Expressen.

"Jag tänker inte berätta"

Nu har Tilde lärt sig av sitt misstag.

– Jag har en egen hemlig plan som jag inte tänker berätta om för då börjar väl folk sms:a igen, men den är inte förrän efter sommaren, och det känns ganska bra nu med tanke på att man faktiskt inte vet hur det kommer vara nästa år. Kommer vi få tredje dosen? Förut så var det så att man kunde planera saker och utgick från att det skulle bli så. Nu kan man ha hur mycket planer som helst, men det är inte säkert att det blir av ändå, säger hon.