Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sarah Dawn Finer blir yngsta julvärden genom tiderna

14 nov, 2012, 12:13 
https://image.svenskdam.se/image-5471213?imageId=5471213&width=1320&height=689
Annons

Sarah Dawn Finer är årets julvärd i SVT, dessutom den yngsta genom tiderna. 

När Sarah fick fick frågan om att vara årets julvärd satt hon på en flygplats i London.

– Jag blev först livrädd, men sedan började jag tänka på vad jag skulle vilja säga, man säger ju liksom inte nej till det här uppdraget.

Hennes önskan är att sprida ljus och värme till de som behöver det som mest på julafton. Hon vill upprätthålla traditionerna men samtidigt vara nyskapande för de som inte firar jul.

Stilla julefrid

– Julen för mig betyder ett lugn efter en hektisk tid och att få tid med mina nära och kära. Att få reflektera över året och samla ihop sig inför nästa. Att helt enkelt få göra ingenting och bara njuta.

Mamma och pappa, storebror Rennie Mirro och systern Zoë kommer säkert att sakna Sarah på julafton. Men hon finns ju i tv:n! Och Sarah tycker att det är helt i sin ordning att arbeta på självaste julafton utan sina nära och kära.

– Jag har haft 30 jular med dem, och nu får jag fira jul med hela svenska folket så det är en bra kompensation.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Pressfoto SVT

Annons