Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sarah Dawn Finer talar ut – erkännandet om livet som bonusmamma

13 jan, 2022, 16:00 

Sarah Dawn Finer har två egna barn och fyra bonusbarn, inte alltid helt lätt.

Annons
3 kungliga snackisar från vecka 1!Brand logo
3 kungliga snackisar från vecka 1!

Sarah Dawn Finer är en älskad artist och programledare som vi sett mycket av i olika nöjessammanhang men något hon ganska sällan pratar om är familjen. För fyra år sedan blev hon mamma till dottern Annie Grace tillsammans med pojkvännen Jonas, och förra året kom nummer två, Benji Sam.

Men hon är även bonusmamma till Jonas fyra barn, vilket hon tidigare pratat om i Renées brygga.

– Det här är något som jag väldigt sällan pratar om, men jag har ju snart då sex barn varav två är mina biologiska och fyra är bonusar, sa hon då.

Sarah Dawn Finers ord om bonusbarnen

I en ny intervju med Amelia kommer ämnet på tal ännu en gång och hon nämner hur svårt det kan vara att förutse vilka situationer som kommer uppstå.

– Att vara bonusförälder finns det ingen handbok för alls, trots att jag läst böcker i ämnet. Det är också en ynnest. Man måste växa in i hur man ska göra. Det hade jag ingen aning om innan. Som sagt, alla är olika, alla situationer är olika. Hela tiden är det ”hit and miss”.

I en tid när många har fått uppleva hur viktig familjen är så spelar det ingen större roll exakt hur den ser ue.

– Jag är van vid att vara social och träffa nära släkt i andra länder. Att inte kunna göra det under pandemin är svårt. Familjen betyder allt. Det är ett klyschigt och tråkigt svar, men för mig är det självklart att de är de viktigaste och närmaste.

Annons