Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Scenerna i Robinson fick klippas bort – Anders beteende ifrågasätts

27 apr, 2023, 15:30 

TV4 klippte bort händelsen mellan Sanna Strand och Anders Lundin.

Annons

Vårens Robinson-äventyr är i full blom. Som så många gånger förr försöker ett gäng hungriga, vinstsugna och äventyrslystna personer överleva på en öde ö i Malaysia.

Här är alla programledare i "Robinson"!Brand logo
Här är alla programledare i "Robinson"!

Anders Lundin, som var programledare mellan 1999 och 2003, har gjort comeback i programmet. Med van hand domderar han, berättar vad deltagarna ska göra och hur tävlingarna fungerar.

– Jag ser mest fram emot krismötena. Jag fick smak för det förra gången, att det aldrig riktigt blir som man har tänkt sig. En tävling som är jättebra men tyvärr blåser bort under natten eller en strand som försvinner i högt tidvatten – sådant är alltid spännande, har han sagt i Nyhetsmorgon.

Annons
Anders Lundin
Anders Lundin är tillbaka i Robinson.

”Men Anders, får man bli arg på dig?”

Kampmoment och tävlingsvilja brukar vara vanliga ingredienser till frustration. Så blev också fallet när deltagarna Sanna Strand och Sophie Sörkvist försökte knäcka koden till en box.

När de väl lyckades få upp boxen så möttes de av en ytterligare box. Det fick Sanna Strand att frustrerat vända sig mot programledaren Anders Lundin och utbrista:

– Helvete! Men Anders, får man bli arg på dig?

Sanna Strand
Sanna Strand blir arg på stranden och väljer att ta rikta sin frustration mot programledaren Anders Lundin.
Annons

TV4 klippte bort händelsen med Anders Lundin

Ja, att man lätt blir irriterad på tom mage är välkänt. Det vet Sanna Strand om och det var just därför hon blev så arg den dagen på stranden, berättar hon för Hänt.

– Ja men hallå, man har ju inte käkat på hur länge som helst och så var man ju så taggad på vinst. Det var ju såklart med glimten i ögat men vi var så säkra på att vi hade vunnit när vi öppnade första lådan. Så var han såhär "NEJ!". Det var ren och skär reaktion, säger Sanna och berättar att en händelse med Anders Lundin fick klippas bort:

– Ah gud, jag blev så jäkla trött på han! Jag gick fram och låtsas-ströp honom också, men det har de klippt bort.

Anders Lundin
Robinson-tävlingen blev inte som Sanna Strand tänkt och efteråt var han smått irriterad på Anders Lundin.

Foto: TT/TV4

Annons