Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Schollins avslöjande bilder – därför tror alla att hon försagt sig om julvärden

12 okt, 2023, 14:30 

Total förvirring efter Christina Schollins bilder.

Annons

Vi är bara inne i oktober, men redan nu pågår vilda spekulationer om vem som kan tänkas bli årets julvärd. Den som ligger bäst till bland oddsen är artisten Niklas Strömstedt, men det finns många han stångas mot.

TV: Pernilla Wahlgrens fasa för relationen – orden om Christina SchollinBrand logo
TV: Pernilla Wahlgrens fasa för relationen – orden om Christina Schollin

Det finns ju nämligen en hel drös med folkkära kändisar som inte fått äran att tända ljuset i SVT, berätta att Kalle Anka och hans vänner äntligen är tillbaka och att det är dags för lite härlig julstämning.

Bland namnen finns så klart Christina Schollin. Hon har aldrig suttit som julvärd och hos många är hon, och även dottern Pernilla Wahlgren, en av favoriterna till det hedersamma och prestigefyllda tv-uppdraget.

Annons
Christina Schollin och Pernilla Wahlgren
Christina Schollin och Pernilla Wahlgren har synts i juliga sammanhang tidigare. Här i sina karaktärer i julkalendern Panik i tomteverkstan.

Förvirringen efter Christina Schollins bilder

Och nu tror många av hennes följare att det är Christina Schollin som landat giget. Detta efter att hon delat med sig av bilder när hon sitter i en stol och ser väldigt ”julvärdig” ut.

”Vilken härlig julstämning det blev i studion med gran och tänt ljus. Julmusiken flödade. Håll utkik på kommande inlägg”, skriver Christina Schollin i inlägget på Instagram.

”Ska du vara årets julvärd?”

Även om SVT inte bekräftat vem som blir årets julvärd 2023, verkar Christina Schollins följare väldigt säkra på sin sak och flera personer tror redan att hon fått uppdraget.

”Härligt att du är julvärd! Det är du värd! Det strålar om Dej! Du är kärlek”, skriver en person.

”Ska du vara årets julvärd? Grattis”, skriver en annan.

”Du skulle passa utmärkt till julvärd”, skriver en tredje.

Foto: TT/Instagram

Annons