Bröllopsyra när Niclas och Carolina vigdes

Vi tittar i backspegeln! Kungavännen Niclas Engsäll gifte sig med ekonomiejournalisten Carolina Neurath i Kverrestad Kyrka i Skåne. Svensk Damtidning var givetvis på plats när det begav sig!

Bröllopsyra! Victorias och Daniels goda vän Niclas Engsäll gifte sig med ekonomijournalisten och författaren Carolina Neurath. Vigseln stod i Kverrestad Kyrka i Skåne och Svensk Damtidning bevakade festligheterna på plats. Bland de 90 gästerna syntes kändisar som Sigge Eklund, Anitha Schulman, Martina Haag, Estelle och Johan Nordenfalk och Moa Gammel. En av brudtärnorna var dessutom prinsessan Sofias stylist Camilla Åstrand.

– Bröllopet var fantastiskt på alla sätt, vi har aldrig haft en så makalöst rolig och härlig kväll, säger nygifta Carolina.

Niclas var tidigare gift med prinsessvännen Andrea Brodin och har barnen Diana och Ivar tillsammans med henne. Kronprinsessan Victoria är Dianas gudmor. Dessutom var Niclas, som är utbildad Art Director, den som satte färgteman och mönster på alla vykort och inbjudningar som användes vid kronprinsessparets bröllop. Carolinas och Niclas gemensamma dotter heter Judith och hon var självklart en av brudnäbbarna.

Carolina är en prisad journalist som skrivit flera böcker som rör bank- och finansvärlden. I år släppte hon dessutom thrillern “Gränslösa” som är en uppföljare till succén “Fartblinda” som kom år 2016.

Vackra brudparet!

Efter den fina vigseln, med sång av bland andra Maria Andersson Lundell, gav sig brudparet av på varsin hästrygg. Det blev med andra ord en storstilad entré när de sedan kom fram till middagen som ägde rum på Niclas pappas gård på Österlen.

Carolinas två(!) brudklänningar är skapade av prinsessan Sofias favoritdesigner Ida Sjöstedt. Den ena bar hon under vigseln och den andra under ridturen. Smekmånaden får dock vänta – i veckan börjar Carolina nämligen sitt nya jobb som en av programledarna för SVT:s nya satsning “Morgonstudion”.

Makeup-artisten Jessica Wahlgren hade gjort i ordning brudens hår och smink, här med författaren Martina Haag.

Makarna Sigge och Malin Eklund kom hand
i hand.

Lisa och Pål Kårfalk,
vd Designtorget, är nära vänner till brudparet.

Anitha Schulman, Mikaela Åkerman, Ebba Lövenskiöld, Sam Giertz
och hoppryttaren Lisen Bratt Fredicson.

Tärnor var Camilla Åstrand (prinsessan So as stylist), Michaela Möller, Helena Johansson och Sophia Liderstam. Marskalkar var Per Gunne, Mikael Svensson och Daniel Frodin.

Medieprofilen Cissi Wallin arm i arm med maken Linus Blomberg.

Foto: Håkan E Bengtsson