Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Se första bilden från nya Downton Abbey-filmen

18 sep, 2018, 12:00 
Av
Michelle Dockery, som spelar adelsdamen Mary, visar nu upp den allra första bilden från inspelningarna av Downton Abbey-filmen.
Annons

Det har gått tre år sedan Downton Abbey sändes för sista gången. Sedan dess har fansen längtat efter en uppföljning och i somras kom så det glädjande beskedet att tv-serien blir långfilm.

När tv-serien tog slut var det vår dröm att förse alla miljontals fans världen över med en film“, skriver filmens producent Gareth Neame i ett tidigare uttalande.

Nu har inspelningarna precis dragit igång och på sitt Instagram-konto har allas vår favorit delat den allra första bilden från filmen. Vi pratar givetvis om Michelle Dockery, som spelar den reserverade adelsdamen Mary i tv-serien.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

På bilden ses en filmklappa med siffran 1 markerad:

Och så var vi igång“, skriver Dockery.

Än så länge finns inget premiärdatum för filmen, men förmodligen rullar den upp på vita duken någon gång under nästa år.

Foto: IBL

Av: Anaïs González Cruz

Artikeln publicerades först på ELLE.

 

Annons