Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Se härliga bilderna från Alicia Vikanders lyxbröllop

16 okt, 2017, 11:00 
Agneta Nisbeth
Festade loss på Ibiza.
Annons

Grattis säger vi, för nu verkar det som svenska Hollywoodstjärnan Alicia Vikander, 29, har gift sig med sin kollega Michael Fassbender, 40. De hade i alla fall samlat familj och vänner på den spanska partyön Ibiza i helgen för att fira.

Den spanska tidningen Hola berättar att paret gifte sig i ett lyxigt hus i marockansk stil mitt på ön, det hela skedde också under ett stort säkerhetspådrag. Hela festen ska ha varit mycket påkostad och lite lagom vild.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Bland annat sågs bröllopsgästerna partaja på en större segelbåt. På söndagen kunde man också se det nygifta paret strosa omkring på gatorna, och nu bar de vigselringar.

– Michael har betalat mycket pengar och det här kan bli årets fest, sa en källa till The Sun precis innan festligheterna startade.

När festen är över kommer de säkert vila ut i sitt gemensamma hem i London innan nya uppdrag tar vid för det hårt arbetande paret. Vid Oscarsgalan 2016 vann hon en Oscar i kategorin Bästa kvinnliga biroll i filmen The Danish Girl.

Se bildspelet nedan!

Se filmklippet från bröllopet!

https://www.youtube.com/watch?v=4wolqj2muN4

Foto: IBL

Annons