Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Se privata bilderna från Alicia Vikanders smekmånad

25 okt, 2017, 11:00 
Agneta Nisbeth
Reste till Italien.
Annons

Bröllopet blev som ni tidigare sett en rolig fest för släkt och vänner. Det var ju häromveckan som skådespelarparet Alicia Vikander och Michael Fassbender gifte sig på ön Ibiza. Men själva smekmånaden firades inte i Spanien utan i Italien.

Flera glada italienska instagrammare har fått ta fina selfies med det nygifta paret. En av dem berättar att hon träffat på dem på bed & breakfast-stället Relais dell Abbazia som ligger i Verona.

Men paret fortsatte tydligen att upptäcka de norra delarna av Italien för en annan lade sedan upp en bild på Alicia och Michael från matstaden Bologna. Där sågs de äta på Osteria del Cappello.

Det syns verkligen att det nygifta paret hade de trevligt tillsammans i Italien och de hade tydligen heller inga problem att ställa upp på bilder från restaurangen och det lilla pensionatet.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Foto: Stella Pictures och IBL

Annons