Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Simon Sköld fångad på bild med skandalkvinnan – försöker dölja ansiktet

01 jun, 2023, 16:00 
Simon Sköld och Camilla Läckberg
Simon Sköld har fångats på bild med skandalkvinnan.
Annons

Stjärnförfattaren Camilla Läckberg och MMA-fightern Simon Sköld har varit ett par sedan sommaren 2014. Oftast brukar Camilla ses som den stora kändisen i relationen – men de senaste åren har Simon flyttat fram sina positioner.

Nyligen var han med i TV4-succén Sveriges mästerkock VIP och tog sig hela vägen till final, där han föll mot Carin da Silva.

Camilla Läckberg och Simon Skölds kärlekssagaBrand logo
Camilla Läckberg och Simon Skölds kärlekssaga

Simon Sköld fångad på bild med skandalkvinnan – vägrar visa ansiktet

Men nu är Simon redo för nästa tv-uppdrag. Han ska delta i anrika Fångarna på fortet, och han verkar ingå i ett riktigt spektakulärt lag.

Simon Sköld och Fröken Snusk
Vilket gäng!

Victoria Silvstedt har lagt upp klipp där man ser Simon sitta i samma bil som Victoria och den ökända epadunk-artisten Fröken Snusk. Den sistnämnda har själv lagt upp ett klipp där Victoria öppnar en champagneflaska – eller snarare: försöker öppna den.

Annons

Fröken Snusk har som gimmick att aldrig visa ansiktet. Istället bär hon en rosa rånarluva över huvudet, så att hennes identitet förblir en hemlighet.

Hennes låttitlar har höjt på en del ögonbryn runtom i landet: ”Tjackballe”, ”Våt i trosan”, ”Strippa i ditt vardagsrum”, ”Rid mig som en dalahäst”, ”Jag går i säng med min lärare”, ”Smutta Frökens mutta”, ”In i dimman”, ”Gang bang i min Epa”, ”Shottar”, ”Dyr bensin”, ”Sex med din daddy” – för att nämna några.

Vägrar visa ansiktet

Artisten har i en intervju med Expressen berättat att hon håller sin identitet hemlig även för sina närmaste vänner.

– Ingen hade kunnat tro. Ingen. Det är det som är roligt. Jag har kompisar som inte vet. Vi har lyssnat på min musik när jag är med och festar. Då säger jag ”det där var väl inte så bra?”. ”Nej det är det inte”, säger de då, har hon berättat för Expressen.

Det är milt uttryckt inte riktigt samma hemlighetsmakeri kring Simon Sköld. Han och Camilla blev ett av Sveriges mest omskrivna kärlekspar efter att Camilla brutit upp med Martin Melin.

Annons