Simon Sköld och Camilla Läckbergs kärlekslycka: "Ett litet tillskott"

Simon och Camilla

Camilla Läckberg och Simon Sköld har varit gifta sedan 2014. Foto: TT

Simon visade upp kärleksgesten på Instagram.

Deckardrottningen Camilla Läckberg, 48, är ständigt aktuell med nya böcker eller tv-serier. Hon har gett oss flera fantastiska böcker, speciellt den otroliga deckarserien Fjällbackamorden som även har filmatiserats.

Camilla Läckbergs miljonregn! Så mycket tjänar hon
0:28

Efter reklamen: Camilla Läckbergs miljonregn! Så mycket tjänar hon

(0:28)

Slå på ljud

Pernilla Wahlgren erkänner affären – Christian Bauers reaktion

Under den senaste tiden har vi även kunnat se henne i ett lite annorlunda klimat. Hon har nämligen varit en av kändisarna som har överraskat hela svenska folket med deras hemliga sångröster. Hon har nämligen sjungit bakom en mask i TV4-programmet Masked Singer. Och i senaste avsnittet var det Camilla som avslöjades som Fjärilsfen.

Kärleksresan

När hon inte skriver böcker eller sjunger i en fe-dräkt så spenderar hon mycket tid med sina barn och maken Simon Sköld, 35. Camilla och Simon träffades och blev ett par 2014. Därefter har kärleksresen varit spikrakt uppåt.

Simon och Camilla

Paret har haft en spikrak kärleksresa.

Karin Törnblom/TT

Två år senare föddes dottern Polly och året därefter, 2017, vankades det bröllop. Och kärleken fortsätter att spira mellan paret. Senast i helgen kunde följarna ta del av en kärleksgest på Simons Instagram.

Chockade följarna

Simon chockade följarna med en bild på sitt ringfinger där han har tatuerat in Camillas namn.

– Har endel tatueringar och igår blev det ett litet tillskott, skriver Simon i inlägget följt av ett hjärta.

Simon som har flera tatueringar berättar för Aftonbladet att "Camilla" tatueringen är något han velat göra länge men inte varit säker på utseendet förens nu. Han avslöjar även att det gjorde riktigt ont, men det är han van vid.

– Det gjorde galet ont, men det tycker jag alla tatueringar gör, men fingret var riktigt illa, säger han till Aftonbladet.

Flera har reagerat

Följarna har kommenterat massa hjärtan under inlägget och Camilla själv har såklart skrivit att hon älskar tatueringen. Till och med en mer svårflirtad familjemedlem gillade den.

– Camilla älskade den. Till och med min mamma som inte är så förtjust i mina övriga tatueringar gillade den, säger Simon.

Tilde de Paulas nya bild på 18-åriga dottern – gör alla helt paff!