Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Skådespelerskan Halle Berry har förlovat sig

12 mar, 2012, 13:00 
Av
Annons

Den duktiga aktrisen Halle Berry kan nu stolt visa upp sin vänsterhand- nu är hon nämligen förlovad med den franske skådespelaren Oliver Martinez.

Det har speklurerats om förlovning mellan paret, men för The Miami Herlad har nu Oliver Martinez bekräftat att så är fallet, med ett “Ja, självklart är det sant”. Samtidigt är han också aktuell med den nyöppnade restaurangen Villa Azur, som ligger på South Beach.

Omtvistad förlovningsring

Rykten har gått om att den smaragdgröna  förlovningsringen är Gurhan-designad, vilket Oliver hårt slår bort. Ringen är designad av Robert Mazlo från Paris, som enligt Oliver “är en riktig artist, som har gjort juveler till kungar och drottningar för många århundranden”.

Annons

Tre kärleksrelationer och en dotter

Den Oscar-vinnande Halle och Oliver var med i filmen Dark Tide 2010 och blev därefter ett par. Men Halle har varit gift två gånger tidigare – först till baseboll spelaren David Justice tidigt på 90-talet och till sångaren Eric Benét 2001-2005. Dessutom har hon en liten dotter, 4-åriga Nahla med Gabriel Aubrey. De hade en stormig relation på slutet och separerade 2010.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Eveline Eriksson

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons