Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Skandalmannen pekas ut som nya "Ica-Stig" – nyligen dömd

28 jan, 2021, 18:00 
Hans Mosesson och Loa Falkman
Han har varit morfinberoende, hemlös och är nyligen dömd. Nu pekas skandalmannen ut som nya "Ica-Stig".
Annons
6 saker du inte visste om Ica-reklamenBrand logo
6 saker du inte visste om Ica-reklamen

Hela Sverige tycks vara engagerad i frågan – vem ska ersätta Loa Falkman i rollen som "Ica-Stig"?

Spekulationerna är många och Icas ledtrådar spär bara på förvirringen. Ena sekunden verkar det vara en kvinna, nästa en gråhårig man. Vilsenheten är total!

En av alla utpekade profiler sticker dock ut. Skådespelaren har en trasslig bakgrund och blev nyligen dömd.

Namnet sticker ut – förföljd av skandaler

I både tidningar och sociala medier diskuteras frågan om nya "Ica-Stig" flitigt. Så här sammanfattar sajten Market spekulationerna:

"Andra namn som ofta syns i kommentarsfälten är Ulf Brunnberg, Kjell Bergqvist, Jan Malmsjö, Johan Glans, Glenn Hysén, Edward Blom, Björn Skifs, Henrik Dorsin och Thorsten Flinck", skriver Market.

Ett bråkigt gäng kan man säga. Särskilt sticker Thorsten Flinck ut. Regissören och skådespelaren är förvisso omtyckt av många men hans bagage är tungt.

Annons

Thorsten Flinck var död i åtta minuter

Från en lysande karriär där han geniförklarades till en narkoman som levde på gatan, och sedan upp igen. Thorsten Flincks liv har kantats av kontraster.

En gång var han död i åtta minuter till följd av en överdos.

– Flera i rummet på sjukhuset hade gett upp. Hjärtat hade slutat slå. Men en läkare fortsatte återupplivningsförsöket när de andra i teamet ska ha sagt att det inte gick, har han tidigare sagt till Allas.

I Melodifestivalen 2020 skulle Thorsten tävla men diskades då han stod åtalad för olaga hot och skadegörelse. Senare dömdes han på båda punkterna.

Thorsten Flinck
Är Thorsten Flinck nya "Ica-Stig"?

Domen gällde en händelse som inträffade i Varberg 2019. När Thorsten ska ha blivit omkörd i ett trångt utrymme ska han gått fram till bilen, skrikit och slagit knytnäven i bilens motorhuv. I förhör erkände Thorsten gärningarna.

Annons

Dom eller inte, de senaste åren tycks Thorsten mått bättre än tidigare. De har affärsmannen och vännen Kjell Johansson vittnat om. Det gäller dock att ställa krav på skådespelaren.

– Det måste man göra. Ett Svensson-liv kommer han nog aldrig få, men åldern gör sitt till för att vilja ha det mer ordnat, har Johansson tidigare sagt till Expressen.

Om kraven kommer att ställas av Ica framöver får vi veta söndagen den 31 januari, då ska Loa Falkmans ersättare avslöjas!

Foto: TT

Annons