Skarpa varningen till Carola och Tobias i Let's Dance – tv-tittarnas reaktioner

Varningen till Carola Häggkvist i Let's Dance 2021

Carola gör just nu succé som en av de tävlande i Let's Dance 2021. Tillsammans med danspartnern Tobias Karlsson har hon lovordats två lördagar i rad – men det har också kommit en varning från juryn.

Sedan Let's Dance hade premiär med sin sextonde säsong har Carola Häggkvist, och hennes rekordhöga poäng, fått mycket uppmärksamhet. Carola tävlar tillsammans med danspartnern Tobias Karlsson och ger järnet, både på träningarna och när det är skarpt läge ute på dansgolvet. I premiäravsnittet golvade hon juryn med en tango och lovorden var många.

Carola Häggkvists succé i Let's Dance 2021

– Jag tror inte att jag överdriver när jag säger att det här är dansen hela Sverige har väntat på och Sverige blir inte besviket, sa jurymedlemmen Dermot Clemenger efter dansnumret.

Carola har även erkänt att hon kände en stor press innan programmet drog igång.

– Det är fantastiskt att känna publikstödet framför allt, som att de verkligen har väntat på det här. Man har varit lite orolig för sågningar hit och dit. Jag är tacksam att de ser att man har jobbat och går in för det. Det är jättehärligt, sa hon efter premiären.

Carola och Tobias Karlsson hyllas av tv-tittarna

Schlagerdrottningen kan beskrivas som den deltagare som har varit mest eftertraktad genom åren. Hon berättar nämligen att hon i princip har fått frågan varje år! Men den här våren var det alltså dags och Carola låter sina följare vara med på resen genom flitiga uppdateringar på Instagram.

Men det har inte bara varit positiva kommentarer från juryn. Juryns okrönte ledare, Tony Irving, har även höjt ett varningens finger till Carola.

– Kruxet är, hon har börjat på en hög nivå, och vi vet sedan tidigare att de som börjar bra har svårt att utvecklas. När de inte visar utveckling blir det ingen ”Let's dance”-resa och då tappar de folket. Så Carola måste visa en tydlig utveckling, säger han.

Men tv-tittarna är överens; Carola är storfavoriten!

"Fantastiskt! Självklart röstar på er", skriver en av Carolas följare.

"Du är helt otroligt duktig!!", skriver en annan.

"En fröjd att se er", tycker en tredje.

Foto: TT