Skarpa varningen till Hanna Hedlund i Let's Dance: "Ligger illa till"

Varningen till Hanna Hedlund i Let's Dance 2021

Let's Dance-tåget tuffar vidare och kändisarna kämpar ute på dansgolvet. Men nu höjer jurymedlemmen Tony Irving ett varningens finger till artisten Hanna Hedlund, som tävlar med Tobias Wallin.

Den här säsongen är det rekordmånga som följer danstävlingen Let's Dance i TV4. Programmet är nu igång med sin sextonde säsong och den här våren är det flera folkkära kändisar som tävlar med varandra ute på dansgolvet. Musikal- och popartisten Hanna Hedlund är en av dem. Men det blev en tuff start för Hanna.

Hanna Hedlund tävlar med Tobias Wallin i Let's Dance

Redan i den allra första deltävlingen tvingades Hanna göra upp med Janne Josefsson om att få stanna kvar och sedan dess har hon hängt på en skör tråd. Poängen från juryn har dock varit höga.

LÄS MER: Suzanne Axells stora förvandling i Let's Dance – egna orden

– När man får ganska höga betyg kanske man tänker att vi sitter säkert, att vi inte behöver så mycket hjälp av rösterna. Sen är det ett jättestarkt startfält, säger Hanna i en intervju med Expressen.

Men Hanna vägrade ge upp och inför säsongens tredje program tränade hon extra mycket.

Tony Irvings varning till Hanna Hedlund efter dansen

– Vi har lagt in en extra växel, repat extra mycket och hyrt in oss på andra dansställen. Så vi har nog haft den roligaste veckan den här veckan.

– I botten så har vi tyvärr Hanna. Hon borde inte ligga i botten men hon hamnade på trappan förra veckan. Hon ligger väldigt illa till och måste dra ut allting för att inte stanna kvar i botten, säger Tony till Expressen.

LÄS MER: Ryktet om Carola i Let's Dance – nu berättar hon sanningen

I lördags, under den tredje deltävlingen, gick det bättre för Hanna och hon slapp duellera mot slutet. Tillsammans med Tobias bjöd hon på en 'american smooth' – ett framträdande som lyckades hålla henne kvar ännu en vecka. Den som fick lämna tävlingen var istället kändispolisen Martin Melin.

Foto: TT