Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Slår larm efter händelsen med Anna Brolin i Efter fem – skarpa varningen

31 maj, 2024, 17:30 
Här blir Anna Brolin varnad i Efter fem.
Annons
7 saker du inte visste om Anna BrolinBrand logo
7 saker du inte visste om Anna Brolin

Anna Brolin är säkerheten själv. Efter alla år i rutan har hon blivit en av TV4:s mest erfarna programledare och vet vad som krävs för att ro en direktsändning i hamn.

Hon har inga problem att ta sig an diverse ämnen, oavsett om det är högt eller lågt, och kan hantera såväl allvarliga som lättsamma nyheter utan att darra på rösten.

Anna Brolin
Anna Brolin är en av TV4:s veteraner.Karin Törnblom/TT

Anna Brolin varnad i Efter fem

Snart ska Anna Brolin dock lämna tryggheten i Sverige och pallra sig till skogarna i Skillingaryd, där hon kommer att axla rollen som programledare för den populära dokusåpan Farmen.

Annons

Och redan nu har hon stålsatt sig för det som väntar. Man befarar nämligen en mygginvasion i Smålandsskogarna, vilket kan innebära att det blir en jobbig sommar för Anna Brolin.

– Det regnar mycket i just den regionen. Och i dag har jag haft en direktsändning i ”Efter fem” där vi pratat om mygg. Experter larmar. De varnar för skogsmygg. Det är extra mycket i år, säger Anna Brolin till Expressen.

Anna Brolin om problemen

Anna Brolin tar varningen i Efter fem på allvar. Hon vet hur mycket mygg det vanligtvis är i Skillingaryds skogar och kan knappt ta in känslan av att det nu kan bli dubbelt så mycket.

Annons

Men enligt den folkkära programledaren har Farmen-produktionen räknat med mycket mygg och tagit till vissa åtgärder för att underlätta för medarbetarna.

– Fotograferna och all personal har kepsar med inbyggt myggnät. Det kan jag inte jag ha när jag är i bild. Men i pauserna. Och så har vi förstås jättemycket, verkligen jättemycket myggspray av alla de sorter. Nästan så att det blir överdos.

Anna Brolin
Anna Brolin är snart tillbaka på Farmen.Karin Törnblom/TT

Foto: TT/TV4

Annons