Snart bröllop! Dominika Peczynski visar upp Hollywood-ringen

Snart bröllop! Dominika Peczynski visar upp Hollywood-ringen

PR-kvinnan Dominika Peczynski förlovade sig under 2017 med förra finansministern Anders Borg. Nu visar hon upp den gigantiska diamantringen och avslöjar detaljer kring det stundande bröllopet.

Förra finansministern Anders Borg, 50, och PR-kvinnan Dominika Peczynski, 47, ska gifta sig.

I februari 2015 gick paret ut med att de var tillsammans och kort senare skilde sig Anders Borg med sin tidigare hustru Sanna, som han flyttade ihop med redan som 16-åring.

I samma veva separerade Dominika Peczynski från sambon Yoav Bartal, som bland annat jobbat som sakkunnig i regeringskansliet under Reinfeldts tid vid makten.

I maj 2017 förlovade sig Dominika och Anders i Rom. Nu är det alltså dags för bröllop, och paret verkar inte spara på krutet. Se bara på Dominikas Hollywood-lika förlovningsring!

“Klockan tickar mot bröllop och jag börjar blir riktigt nervös. Hur ska det gå? Hur ska allt hinnas med?”, skriver hon i inlägget.

I en intervju med Svensk Damtidning berättar Dominika att bröllopet kommer att vara medelstort, med omkring hundra gäster bjudna. I november blir de man och hustru, men än är hon förtegen om var bröllopet kommer att äga rum.

På Instagram berättar hon att det är väninnan och designern Camilla Thulin som kommer att få äran att göra hennes brudklänning.

Läs mer: Anders Borg och Dominika visade upp kärleken

Foto: Stella pictures