Societetsprofilerna skiljer sig – efter fyra månader

Maria Nilsdotter och Mikael Schiller har valt att gå skilda vägar.
Maria Nilsdotter och Mikael Schiller gifte sig med pompa och ståt. Men skilsmässoansökan lämnades in bara fyra månader senare.
Annons

Maria Nilsdotter och Mikael Schiller gifte sig i oktober – och vilken fest de bjöd på! Smyckesdesignern och affärsmannen svor trohet till varandra under en två dagar lång ceremoni mitt i centrala Stockholm.

Annons

Bröllopet började med en stor fest och vigsel hemma hos Mikael och Maria, i deras våning på Östermalm, och bland gästerna syntes modeexperten Emilia de Poret, miljardären Oscar Engelbert, tävlingsryttaren Peder Fredricson, designern Elin Kling, Michael Storåkers och Victorias stylist Tina Törnqvist.

Annons

Maria Nilsdotter och Mikael Schiller skiljer sig

Maria Nilsdotter och Mikael Schiller har valt att gå skilda vägar.
Maria Nilsdotter och Mikael Schiller har valt att gå skilda vägar.

Men nu är kärlekshistorien över. Svensk Dam har fått det bekräftat från tingsrätten att Maria och Mikael har lämnat in en gemensam skilsmässoansökan.

Faktum är att pappren skickades in redan i februari. Maria Nilsdotter hälsar via sin pressansvarige att hon inte vill kommentera skilsmässan.

Har kopplingar till kungafamiljen

Maria Nilsdotter är en av Sveriges populäraste smyckesdesigners och både kronprinsessan Victoria och prinsessan Madeleine har burit hennes juveler. Hon var tidigare gift med Andreas “Coci” Philipsson, son till kungens bästa vän Aje Philipson och hans exfru Grete Qviberg.

Annons

Mikael Schiller var tidigare vd i Acne studios och är numera styrelseordförande i bolaget.

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar