Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sofia Geites avslöjande om äktenskapet med TV4-kollegan – livet som bonusmamma till Almenäs son

15 apr, 2022, 06:00 
AvLinus Brännström

Nyhetsmorgon-stjärnan Sofia Geite är gift med kände sportjournalisten Johan Edlund.
Det gör henne också till bonusmamma till Jessica Almenäs son Jack – så ser deras relation ut.

Annons
Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"Brand logo
Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"

Sofia Geite, 40, som vi är vana vid att se i Nyhetsmorgon, är sedan 2018 gift med kollegan Johan Edlund, 51. TV4-paret har döttrarna Elsa och Ester tillsammans.

– Det var ett magiskt ögonblick att få gifta sig med sitt livs kärlek. Spänt och nervöst, men underbart. Det kom tårar, berättade Johan, som är en välkänd sportjournalist och kommentator, för Expressen i samband med bröllopet i Söderköping 2018.

Faktum är dock att Johan Edlund tidigare har levt med en annan kollega. Han var tillsammans med Jessica Almenäs, 46, som då också jobbade på TV4.

Edlund och Almenäs har sonen Jack, 16, tillsammans.

Sofia Geite och Johan Edlund med äldsta dottern Elsa.

Sofia Geite om Johan Edlunds ex Jessica Almenäs

Sofia Geite har öppenhjärtigt berättat om hur det är att vara bonusmamma till Jack och om sin relation till Jessica Almenäs.

Annons

– Den är jättebra och har alltid varit bra. När Johan och jag träffades så jobbade ju Jessica på TV4 också så vi har ju jobbat i samma bransch innan och sådär, har Sofia Geite tidigare sagt till Hänt.

Då berättade hon också att det inte är någon självklarhet att en bonusfamilj fungerar men att hon är glad över att deras relation är bra. Hon sa också att de brukar träffas och fira Jacks födelsedagar tillsammans.

– Det är jättefint både för Jack och för oss, att vi trivs i storfamiljen. Det är ju inte en självklarhet att det blir så. Men för oss har det verkligen varit så, det är skönt, berättade Sofia Geite för Hänt.

Jessica Almenäs och Johan Edlund med en några månader gammal Jack. Året var 2005.

Jessica Almenäs pik till Sofia Geite

Jessica Almenäs verkar också nöjd med ”storfamiljen” – även om hon pikat Sofia Geite på Instagram.

Det var när Jack fyllde år förra sommaren som Jessica Almenäs la ut en story om konkurrensen från Sofia Geite – när det kommer till bakkunskaper.

”Oj oj oj, hur ska jag kunna matcha Sofia Geites tårta idag”, skrev Almenäs och syftade på en pampig jordgubbstårta som Geite bakat till examensfirandet några veckor tidigare.

Annons