Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sofia Geite kär i kända TV4-kollegan – bekräftar själv

31 okt, 2023, 08:00 

Sofia Geite berättar om hur hon träffade sin stora kärlek på jobbet!

Annons

Sofia Geite är en av Nyhetsmorgons starkast lysande stjärnor. Som proffsigheten själv navigerar hon skickligt i det aktuella nyhetsläget, förser tittarna med väsentlig information och bjuder på en personlighet som går rakt igenom rutan.

7 saker du inte visste om Sofia GeiteBrand logo
7 saker du inte visste om Sofia Geite

I dag är hon en av kanalens stora favoriter. Under åren har hon haft en rad olika roller på TV4 och kan redaktionen utan och innan – men Nyhetsmorgon är något hon brinner lite extra för.

– Jag gillar det. Men självklart sliter det nog i längden, det är ju inte rimligt för en kropp att väckas 02.50. Men jag tycker det fungerar jättebra och det är faktiskt inte så tufft när klockan ringer, har Sofia sagt till Aftonbladet.

Sofia Geite
Sofia Geite är en av TV4:s mest folkkära profiler.

Sofia Geite kär i TV4-kollegan

Någon som vet hur det är att leva med någon som stiger upp 02.50 är TV4-stjärnan Johan Edlund. Han är en mångårig journalist och sportkommentator på samma kanal, där han främst fokuserat på trav.

Annons

Paret träffades på redaktionen. Johan hade då visat sig modig, gått fram till Sofia vid kaffeautomaten och frågat henne om de skulle ta en fika, har hon berättat för Hänt.

– Då hade jag precis lämnat en relation så jag var väl inte så där jätte… Jag visste inte hur länge jag skulle vara singel eller så där. Men vi tog en fika och sen bjöd han med mig på elitloppet på en travtävling.

Sofia Geites lycka på TV4

Sen dess har Sofia och Johan inte blickat tillbaka. I dag är de lyckligt gifta och har döttrarna Elise och Ester tillsammans.

Eftersom de jobbar på olika redaktioner träffas inte Johan och Sofia varandra på jobbet, vilket hon tycker är bra. Något som är ännu bättre är vilken lycka TV4 även gett henne privat.

– Det är såklart det lyckligaste med barnen, det är det bästa som jobbet har gett mig om man säger så. Hade jag inte börjat jobba där så hade jag inte träffat Johan såklart. Så tänker man väl när man har fått barn att då har alla steg i livet en betydelse såklart. Det är fint, jättefint.

Johan Edlund och Sofia Geite
Johan Edlund och Sofia Geite.

Foto: TT

Annons