Sofia Geites oväntade besked om framtiden i Nyhetsmorgon: "Lämnar fyran"

Sofia Geites oväntade besked om framtiden i Nyhetsmorgon: "Lämnar fyran"

Foto: Skärmdump, Instagram/TV4

Nya bud från den omtyckta programledaren.

Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"
0:40

Efter reklamen: Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"

(0:40)

Slå på ljud

Midsommarhelgen har kommit till sitt slut efter en varm och härlig långledighet. Men inte för alla – för vissa innebar helgen full rulle. Speciellt för gänget i Nyhetsmorgon!

Midsommar eller ej, det är fortfarande tusentals svenskar som vill vakna med det tappra gänget i studion. Sofia Geite var en av dem som fick hoppa in och jobba på högtiden, och nu kommer hon med ett besked om framtiden.

Nya programledarna

Nyhetsmorgon är ett av Sveriges populäraste program, så när de tidigare meddelade en stor ändring i programmet var det många som jublade. Morgonprogrammet blir hela två timmar längre måndag till fredag!

Det utlovades också extra mycket av allt, och hittills kan man lugnt säga att löftet har hållits. Ändringen träder i kraft i höst, men två nya programledare har redan presenterats.

Det blir Thomas Ritter och Raina Shemoun Olsson som stärker laget från och med i höst, och är som upplagt för succé. Båda två har ett gediget CV, och är redan folkkära TV4-profiler.

Berättar själv

Veteranen Sofia Geite syns ständigt i rutan, men nu är det snart dags för lite semester. Tidigare än man anat, avslöjar hon i ett Instagram-inlägg!

Hon syntes i rutan hela midsommarhelgen, och får nu ta ikapp lite välförtjänt ledighet och samla sol och krafter.

"Gissa vem som har ledigt i två dygn! ✌🏻😄 Semesterkänslan hinner infinna sig. ☀️ Lämnar Fyran efter en härlig, sändningstät midsommarhelg" Skriver hon i ett inlägg på Instagram.

"SÅ bra i rutan, njut av långa semestern 😅" Skojar en följare, som verkar tycka att Sofia förtjänar lite längre ledighet.

"Kom snart tillbaka" Skriver en annan som redan saknar henne i rutan.

"Hela två dygn. Mindre än en traditionell knegarhelg. Ta vara på din lilla ledighet😎" Kommenterar en tredje.

Ja, två dagar var inte särskilt långt. Men förhoppningsvis får Sofia chans till en lite längre ledighet längre fram, så hon kan ladda krafterna rejält inför den fullspäckade hösten!

Foto: Skärmdump, Instagram/TV4