Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sofia Ståhl har lämnat Tareq Taylor – berättar själv om känslorna: "Tystnaden..."

23 mar, 2023, 19:00 

Nu öppnar Sofia Ståhl upp om beslutet att lämna.

Annons
Tareq Taylors tvivel om att vara julvärd: "Det är så..."Brand logo
Tareq Taylors tvivel om att vara julvärd: "Det är så..."

Det var i mars 2022 som träningsprofilen Sofia Ståhl, 34, och tv-kocken Tareq Taylor, 53, avslöjade att de var ett par – efter att det spekulerats kring detta i flera månader.

Sedan dess har vi sett paret ihop i sociala medier en hel del, och i november meddelade de att de bestämt sig för att slå ihop sina varumärken och startade då bolaget Taylor & Ståhl Agency tillsammans.

"Förutom att det innebär att vi kommer ta gemensamma uppdrag som föreläsare, programledare, moderator, samarbeten och driva projekt så innebär det att vi startar ett nytt bolag tillsammans!", förklarade paret på Instagram.

Annons

Sofia Ståhl har lämnat Tareq Taylor – berättar själv om känslorna: "Tystnaden..."

Ja, Tareq och Sofia verkar leva ett riktigt härligt liv ihop och är ett starkt team – både som kollegor och kärlekspartners.

Men nu berättar Sofia att hon har packat sina väskor och lämnat Sverige.

Tareq Taylor och Sofia Ståhl, känd som PT-Fia. Vinlansering för en Riesling av Tareq Taylor på Bank Hotel i Stockholm. 2022
Sofia och Tareq har varit ett par i över ett år.

I ett inlägg på Instagram delar träningsprofilen med sig av härliga bilder och videor från sin senaste resa och skriver även en text om hur underbart det är att resa på egen hand:

"Jag upptäcker det igen. Hur förbaskat bra jag mår av att resa själv. En insikt som gör sig påmind varje gång tillfälle ges och som glöms bort däremellan", skriver Sofia och fortsätter:

Annons

"Bara att befinna sig på avreseplatsen omgiven av främlingar ger lugn. Tystnaden läker inifrån och att låta den inre kompassen guida blir meditativt."

Så härligt och inspirerande!

Annons