Sofia Ståhls och Tareq Taylors barnbesked – efter ett år tillsammans

22 dec, 2022, 18:30 
https://image.svenskdam.se/BylineIndra.jpg.jpg?imageId=8677472&x=0&y=10.576923076923&cropw=100&croph=67.307692307692&width=1318&height=1318
Indra Nordemar
Tareq Taylor och Sofia Ståhl avslöjar nu sin framtid ihop!
Annons
Tareq Taylors känslokollaps i tv – tårarna efter orden om dottern
Tareq Taylors känslokollaps i tv – tårarna efter orden om dottern

Kärleksryktena florerade länge innan stjärnkocken Tareq Taylor och Sofia "PT-Fia" Ståhl till slut offentliggjorde sitt förhållande förra vintern.

– Det är klart jag är kär! Hon har alla de kvaliteter som jag uppskattar så mycket. Det är jättebra, sa Tareq då om Sofia till Aftonbladet.

Och det verkar som att kärleken bara fortsätter spira. Nu avslöjar Sofia en hemlighet – paret har nämligen börjat snudda vin barnfrågan.

Recept.se Nyhetsbrev

Tareq Taylor om bonuspappa-rollen till Sofia Ståhls dotter

Både Tareq och Sofia har barn sedan tidigare. Tareq var i 26 år gift med Katarina Taylor, och de fick då dottern Ellen ihop. Men i fjol tog kärlekssagan slut för Katarina och Tareq. Ex-makarna lämnade in en gemensam skilsmässoansökan och begärde skilsmässa utan betänketid.

Annons

Några månader senare blev det Tareq och Sofia, vilket innebär att Tareq nu också är bonuspappa. Sofia har nämligen även hon en dotter från ett tidigare förhållande. Edith, som verkar ha välkomnat Tareq med öppna armar.

– Det är oerhört fint att Edith, som är fem, har tagit in mig. Barn är underbara. Inte minst med sin ärlighet, säger han till Expressen.

Tareqs och Sofias framtidsplaner: Barn ihop?

Sofia och Tareq fördelar tiden mellan Stockholm och Malmö, där de har sina respektive boenden. Men nu börjar det som att flyttankarna börjar gro. Sofia berättar för Södra Dalarnas tidning att ett gemensamt boende är på tapeten.

– Vi önskar absolut större. Lägenheten som jag köpte för några år sedan är på 56 kvadrat. Det funkar ju men vi är ändå tre personer på den ytan, så det vore bra att ha lite större. Ingen av oss är citymänniskor, så vi skulle inte flytta in till Östermalm, säger hon.

Och tanken på ett gemensamt barn är inte heller helt främmande.

Annons

– Nu är vi mycket här och nu. Men vi pratar om allt, det finns inget som vi inte pratat om, menar hon.

Foto: TT

Annons