Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sofia Ståhls gemensamma beslut med Tareq Taylor – har gått vidare: "Slutet på en era"

25 feb, 2024, 09:00 
Sofia Ståhl och Tareq Taylor
Sofia Ståhl berättar om beslutet att gå vidare.
Annons

Tareq Taylor och Sofia Ståhl blev kära när de spelade in tv-programmet Lyckomaten tillsammans. Tareq bodde i Malm, Sofia i Stockholm, men förhållandet fortsatte på distans. I somras flyttade paret äntligen ihop, i en gemensam bostad.

Verkliga anledningen bakom Tareq Taylors plötsliga avhoppBrand logo
Verkliga anledningen bakom Tareq Taylors plötsliga avhopp

Sofia Ståhl går vidare – bekräftar själv

Sofia var känd som PT-Fia när hon träffade Tareq. Hon hade en välbesökt hälsoblogg och var en profil – men när hon blev ihop med en SVT-profil, en julvärd, så fick hon uppleva en helt ny nivå av kändisskap.

– Det var helt nytt. Aldrig har någon varit intresserad av mitt privatliv på det sättet. Allt har varit kopplat till arbete. Inte heller Tareq hade varit med om att det skrevs om hans privatliv på det sättet. När man går in i en ny relation är det ganska skönt att få vara i fred, så man kan förstå vad som händer, säger Sofia i en intervju med Dala-Demokraten.

Annons

Nu presenterar Sofia en viktig förändring i sitt liv, som också påverkar Tareq. Hon ska sluta kalla sig för PT-Fia.

Sofia Ståhl: "End of an era"

Anledningen är att hon vill profilera sig på ett annat sätt – och arbeta mer intimt med Tareq.

– Det här är skiftet jag har väntat på länge. Det är inte representativt längre utifrån vad jag jobbat med senaste åren. Jag är inte PT och har inte tagit emot PT-kunder på många år. Jag är stolt över vad jag gjort med PT-Fia och kan lämna med flaggan i topp. Det här är en ”end of an era” för mig, säger Sofia.

I Sofias nya varumärke ingår bland annat en föreläsning som hon och Tareq gör tillsammans: Lämna disken, hångla istället.

Där bjuder hon och pojkvännen på både humor och livsråd.

"Tareq och Sofia bjuder på egna erfarenheter av livsförändrande händelser som avslut, utmattning, sjukskrivning och en olycka som höll på att kosta livet. De bjuder publiken på konkreta verktyg för att uppleva ökat välmående och synar ideal och hälsopåståenden i sömmarna och ger nya perspektiv som gör skillnad. Allt landar i det kanske viktigaste som finns: Lämna disken, hångla istället", skriver arrangören i ett pressutskick.

Annons