Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sofia Ståhls lycka – nu berättar hon: ”En är på väg!”

14 maj, 2024, 19:30 
Sofia Ståhl delar nu själv med sig av glädjen!
Annons

Det har redan gått två år sedan Sverige nåddes av den roliga nyheten att tv-kocken och den folkkäre profilen Tareq Taylor funnit kärleken i hälsocoachen Sofia Ståhl.

Tareq Taylors känslokollaps i tv – tårarna efter orden om dotternBrand logo
Tareq Taylors känslokollaps i tv – tårarna efter orden om dottern

Då hade det sedan en tid tillbaka ryktats om en romans mellan paret. Sedan dess har de aldrig blickat tillbaka och i dag kan de stoltsera med att de är både sambos och kollegor.

För Sofia och Tareq har det aldrig varit några problem att jobba ihop. Snarare är det precis tvärtom, för det var ju jobbet och på en tv-inspelning som de träffade varandra första gången.

Annons
Sofia Ståhl och Tareq Taylor
Sofia Ståhl och Tareq Taylor lever ett lyckligt liv tillsammans.Karin Törnblom/TT

Sofias liv med Tareq

I juli förra året flyttade de in i sitt nya hus i Saltsjö-Boo i östra Stockholm. På sin blogg har Sofia skrivit om sin lyxiga vardag, som bland annat består av härliga frukostar och avkopplande stunder.

”Min lördag var såhär: Vaknade efter närmare tio timmars sömn. Låg kvar i sängen länge innan jag masade mig upp. Gjorde en rejäl frukost. Lade mig på en handduk i solen och läste i en timme eller två”, skriver Sofia om sin helg och fortsätter:

Annons

”Gick in och bäddade ner mig i sängen igen, somnade om. Vaknade timmar senare. Gjorde middag. Käkade i soffan. Halvtittade på en serie. Somnade för natten. Så oerhört välbehövligt”.

Sofia om lyckan med kycklingarna

Men i Saltsjö-Boo hänger också en hög förväntan i luften. De som följer Sofia Ståhl på Instagram vet att hon väntar på att ett gäng ägg med kycklingar ska kläckas, något som hon så klart är väldigt exalterad över.

Och nu börjar det verkligen närma sig.

Annons

”Veckans höjdpunkt? Kycklingarna kläcks!!! Planerat kläck imorgon tisdag, håll tummarna!”, skriver Sofia på sin blogg.

Sofia Ståhls kycklingar
Sofia Ståhl väntar på att ett gäng kycklingar ska kläckas – och här blir det tydligt att det bara är en tidsfråga innan de se världens ljus för första gången.Instagram

Sofias glädje inför följarna

I flera klipp på Instagram har hon visat processen, hur det för varje dag börjar närma sig att välkomna den första kycklingen till världen – och nu har det första ägget börjat öppna sig.

”En är på väg!” skriver Sofia till klippet, samtidigt som man hör henne utbrista:

– Oh my god! Kom då! Nej men gud! Hej kompis.

Annons

Kycklingen förväntas alltså födas den 14 maj, vilket i så fall innebär att den går i oxens tecken. Tror man på stjärntecken blir det en kyckling med fötterna på jorden, en individ som är både praktisk, envis och en livsnjutare av rang.

Sofia Ståhl
Sofia Ståhl berättar att första kycklingen äntligen är på väg.Instagram

Foto: TT/Instagram

Annons