Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Sofia Ståhls relationsbeslut med Tareq Taylor – efter ett år tillammans

24 okt, 2022, 16:00 
Sofia ”PT-Fia” Ståhl och Tareq Taylor

Sofia ”PT-Fia” Ståhl och Tareq Taylor tar nya kliv i relationen.

Annons
Tareq Taylors känslokollaps i tv – tårarna efter orden om dotternBrand logo
Tareq Taylors känslokollaps i tv – tårarna efter orden om dottern

Tareq Taylor vet verkligen hur man håller grytan kokande. Han är tv-kocken som blev så pass folkkär att han slutade som julvärd i SVT och sedan dess har framgångarna fortsatt att avlösa varandra.

Under åren har han synts i en rad olika program och sammanhang, men det är främst matlagningen som varit hans trygga vrå – och nu ska han börja jobba med nya flickvännen Sofia ”PT-Fia” Ståhl.

PT-Fias och Tareqs vägar korsades redan innan de blev ett par, då de 2019 ledde programmet ”Lyckomaten”. Sedan dess har det låtit på det nyförälskade paret som att de gärna gör fler saker ihop.

Annons
Tareq Taylor
Tareq Taylor.

Tareqs och PT-Fias beslut i relationen

Och så kommer det nu alltså att bli.

I början av nästa år kommer kärleksduon ge sig ut på föreläsningsturnén ”Lämna disken och hångla istället”. PT-Fia säger till Aftonbladet att den handlar om att omfamna det spontana och släppa alla måsten och krav.

– När vi började prata om föreläsningsturnén diskuterade vi vad det är som vi förenas i. Och det är en längtan att känna sig levande. Nu kommer vi jobba väldigt mycket tillsammans och fortsätta utveckla allt som vi nu har börjat med, säger hon.

Annons
Sofia ”PT-Fia” Ståhl
Sofia ”PT-Fia” Ståhl och Tareq Taylor ska föreläsa tillsammans.

PT-Fias avslöjande – byter namn

För många par skulle det vara helt otänkbart att jobba ihop. PT-Fia och Tareq är dock av en annan åsikt, båda älskar att arbeta och nu vill de hitta ett sätt att kunna kombinera det med mer tid tillsammans.

– Vi vill ju tillbringa mycket tid ihop. Många säger ”herregud, ska ni jobba ihop nu också”. Men det finns ingenting som har känts mer naturligt. Det är så här vi vill leva.

PT-Fia har i samklang med samarbetet bestämt sig för att ta bort sitt smeknamn och i stället omfamna sitt riktiga namn: Sofia Ståhl.

Annons

– Nu gör vi allt tillsammans och det har blivit så tydligt för mig att det är dags att ta nästa steg och gå vidare, säger hon.

Sofia ”PT-Fia” Ståhl
PT-Fia tar bort PT-Fia och kommer numer bara heta Sofia Ståhl.

Foto: TT

Annons